Varför vara auktoriserad?

Att bli Auktoriserad Lönekonsult innebär en kvalitetsstämpel och många fördelar för dig och ditt företag. Du får en kraftfull yrkesidentitet som professionell lönekonsult, styrker din kompetens och kan erbjuda kvalificerade lönetjänster. Som Auktoriserad Lönekonsult signalerar du förtroende, kompetens och trygghet på marknaden. En Auktoriserad Lönekonsult innebär dessutom högsta kvalitet i löneuppdragen – ett bra val helt enkelt!

Srf konsulterna arbetar för dig genom att driva samhällspåverkande frågor och branschutveckling, vi marknadsför yrkesrollen och ligger alltid i framkant med information, standards och rådgivning.

Aktualitetskrav

Som Auktoriserad Lönekonsult förväntas du underhålla din kompetens inom löneområdet och kontinuerligt delta i olika former av kompetensutveckling. Auktorisationen gäller i tre år och förutsätter att du under dessa år utbildar dig med validerade kurser – minst 24 timmars utbildning per treårsperiod. Certifikatet för auktorisation får du efter genomgånget auktorisationsseminarium och förnyas per automatik vart tredje år om du uppfyller aktualitetskraven. Srf lön har som målsättning att successivt skärpa kraven för auktorisation och även införa kvalitetskontroll.

Här hittar du våra kurser inom lön >>

 

 
26
Apr
26 Apr

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – moms för mars 2017 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för mars 2017 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera