Hur blir jag Auktoriserad Redovisningskonsult?

För att söka auktorisation som Auktoriserad Redovisningskonsult behöver du uppfylla gällande teoretiska kunskapskrav samt ha ett antal års praktisk erfarenhet i yrket.
Läs mer om antagningskrav

När du har de teoretiska kunskaper och den praktiska erfarenhet som krävs kan du ansöka om auktorisation och medlemskap i Srf konsulterna.
Ansök om auktorisation och medlemskap

När du fått din ansökan godkänd får du information om hur du anmäler dig till Auktorisationsdag samt Redovisningskonsultexamen.
Läs mer om auktorisationsdag/examen

Efter genomförd Auktorisationsdag och godkänd examen får du ditt certifikat som Auktoriserad Redovisningskonsult – branschens starkaste titel.

Auktorisationen innebär att du med automatik är medlem i Srf konsulterna och kan ta del av samtliga medlemsförmåner. Certifikatet som Auktoriserad Redovisningskonsult förnyas vart tredje år.

Kostnad för auktorisation (samtliga priser exkl moms)
Ansökan/validering 0 kr
Redovisningskonsultexamen och Auktorisationsdag 5 000 kr

TOTALT per person 5 000 kr*

Vi rekommenderar dig att gå en två dagars Förberedelsekurs Redovisningskonsultexamen. Pris för kursen är 2 400 kr exklusive moms. Du som väljer att delta i Förberedelsekursen som leder till auktorisation och medlemskap i Srf konsulternas förbund erhåller en utbildningscheck värd 1 200 kr exklusive moms.

Årskostnad för auktorisation och medlemskap (samtliga priser exkl moms)
Medlemsavgift 650 kr
Auktorisationsavgift 4 250 kr
Serviceavgift 1 700 kr
TOTALT per år 6 600 kr*

*) Serviceavgift (tidigare byråavgift och avgift för anställd på byrå) betalas för alla på kontoret. Avgiften startar på 1 700 kronor per anställd och minskar kopplat till antalet anställda.

 
26
Apr
26 Apr

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – moms för mars 2017 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för mars 2017 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera