Nu söker vi en kvalitetsrådgivare

Vill du arbeta med utveckling av viktiga frågor för redovisningsbranschen? Är du vår nya kollega till teamet kring kvalitetsrådgivning?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av arbete på byrå, goda kunskaper i Reko och gärna är auktoriserad redovisningskonsult. Du är van att arbeta i system och har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Word och Excel. Du bör ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av att skriva rapporter och andra texter.

Du får möjlighet att vara delaktig i att utveckla branschen via Srf konsulterna som ledande branschförbund.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara:

  • Att självständigt och tillsammans med medarbetare genomföra kvalitetskontroller
  • Att medverka vid planering och urval av kvalitetskontroller
  • Att lämna medlemsservice via telefon och mejl i kvalitetsfrågor
  • Att medverka i utveckling av stödverktyg och mallar

Vi jobbar i en platt organisation med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid.

Vi lägger stor vikt vid vem du är. Du är trygg i din yrkesroll och har god pedagogisk förmåga att förmedla din kunskap. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Srf konsulternas kontor ligger i centrala Stockholm, nära till allmänna kommunikationer. Rollen som kvalitetsrådgivare kan ibland innebära resor i tjänsten.
Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Åse Hansen, enhetschef kvalitetsenheten Srf konsulterna, 010-483 80 45 eller via e-post ase.hansen@srfkonsult.se

Välkommen med din ansökan via mejl till ansokan@srfkonsult.se senast den 20 augusti, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Märk din ansökan med ”kvalitetsrådgivare” samt ditt för- och efternamn.

 
25
Jul
25 Jul

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juni 2017 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera