Sydöstra kretsen

Kretsen har varit vilande under många år och arbetet togs upp igen under 2009. Vi är idag cirka 480 medlemmar, varav cirka 350 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter.

Våra medlemmar finns inom postnummerområde 30-39 och 55-57. Huvudsyftet med kretsen är att skapa nätverk mellan medlemmarna genom olika typer av aktiviteter.

Vi ser gärna att fler personer engagerar sig ute i kretsen för att skapa ett mer lättillgängligt nätverk torts de geografiska avstånden.

Jag heter Åsa Eriksson och är ordförande i kretsen. Om du har frågor, önskemål eller idéer på aktiviteter eller vill vara med och engagera dig i kretsarbetet är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Aktiviteter

Vi hoppas att genom de aktiviteter vi anordnar ska träffas och utbyta erfarenheter med varandra men även kunna erbjuda olika kursavsnitt som vi behöver både i yrket och för att behålla vår auktorisation. Se aktiviteter

Kretsstyrelse

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Presentation och kontaktuppgifter

Hälsningar
Åsa Eriksson
Ordförande, Srf Sydöstra kretsen
Skicka e-post

 
26
Apr
26 Apr

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – moms för mars 2017 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för mars 2017 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera