Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult

Sista datum för att nominera till 2017 års utmärkelse har passerat men du kan redan nu nominera till 2018. Varje år nomineras Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna och en av dem som nominerats i vardera kategori får ta emot den hedervärda utmärkelsen. Du som är medlem i Srf konsulternas förbund eller anställd på Srf ansluten byrå eller företag, kan nominera en person per kategori. Den nominerade kan vara någon som du vill lyfta fram som en god förebild för yrkeskåren, någon som aktivt arbetar för branschens utveckling eller på något annat vis sätter yrkesrollen på kartan lokalt eller regionalt. Läs om tidigare vinnare här.

Nominering

Den som nomineras ska vara:
auktoriserad och medlem i Srf konsulternas förbund
ett bra föredöme för yrkeskåren

Du som nominerar ska motivera varför just den här personen förtjänar att bli utnämnd till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult eller Årets Auktoriserade Lönekonsult. Det gör du genom att besvara frågorna i formuläret nedan. Sista nomineringsdag är den 3 juli. En jury utser tre kandidater i varje kategori. De sex nominerade presenteras sedan vid de årliga Srf dagarna och där koras också de två vinnarna.

Observera! Den som nominerar inte kan nominera sig själv och vinnare från tidigare år kan heller inte nomineras.


Välkommen att nominera din kandidat via formuläret nedan:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 
21
Aug
21 Aug

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juli 2017 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera