Karriär inom redovisning

Kvalificerad redovisningskonsult är ett framtidsyrke i ett land där företagandet blomstrar. Redovisningskonsulterna är en av svenskt näringslivs viktigaste partners. Många företagare behöver stöd och hjälp med ekonomihantering och Sverige behöver fler kvalitetssäkrade konsulter på marknaden.

Redovisningskonsulten är företagarens högra hand i frågor som rör ekonomi, administration och affärsutveckling. En viktig resurs som är oumbärlig för många företagare i Sverige. Som Auktoriserad Redovisingskonsult arbetar du kvalitetssäkrat och auktorisationen är en kvalitetsstämpel som borgar för kompetens och erfarenhet.

Srf Utbildning erbjuder ett antal möjligheter för dig som vill göra karriär och bli auktoriserad inom redovisning.

Branschstart – här erbjuder vi en fin diplomutbildning med stark praktisk inriktning för dig som vill arbeta som kunnig redovisningsassistent.
Redovisningsassistent Srf

I vår yrkesutbildning till Redovisningskonsult studerar du via distans med lärarledda fysiska träffar. Utbildningen finns i två varianter:
Redovisningskonsult Srf – på 2,5 år i lugn takt
Redovisningskonsult Srf intensiv – på 9 månader i snabb takt

Har du pluggat ekonomi på universitet eller högskola redan? I vår auktorisationsguide kan du se vad du behöver för att nå auktorisation.

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult

 
02
May
02 May

Inkomstdeklarationen

Sista dagen att lämna inkomstdeklaration för fysiska personer och enskilda näringsidkare.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera