Förändring och uppsägning av medlemskap Redovisning

Om du vill säga upp din auktorisation hos Srf konsult kan vi erbjuda följande möjligheter att vara ansluten:

Intressemedlemskap, för dig som varit Auktoriserad Redovisningskonsult men av någon anledning inte kan vara kvar som auktoriserad medlem. Med intressemedlemskapet har du möjlighet att inom 2 år komma tillbaka som auktoriserad redovisningskonsult på de antagningsregler du tidigare trädde in på. Efter fem år gäller ny ansökan. Kostnad 300kr/år. I medlemskapet ingår vårt informationspaket med Magasinet Konsulten, Företagsaktuellt och Ekonomifakta.

Redovisningspaket: Som Serviceabonnent behåller du många av våra förmåner som våra auktoriserade medlemmar har. Så som kontaktnät, smarta verktyg, rådgivning samt förmåner och rabatter. Skillnaden är att en Serviceabonnent får under inga som helst omständigheter använda Srf konsulternas namn eller logotyp i sin marknadsföring/profilering. Serviceabonnenten marknadsförs ej av förbundet samt att en Serviceabonnent har inte rösträtt vid den årliga kongressen eller vid kretsårsmöte. Mer information om Serviceavtalet samt en ansökan hittar du här.

I vårt uppsägningsformulär kan du både säga upp din auktorisation/medlemskap samt välja gå över till annan anslutning.

Uppsägning eller ändring av medlemskap

 
26
Apr
26 Apr

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – moms för mars 2017 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för mars 2017 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera