Ansökan

För att bli Auktoriserad Lönekonsult och medlem i Srf konsulternas förbund krävs en godkänd ansökan, ett godkänt resultat på en digital examen och att du medverkar på en Auktorisationsdag.

Ansökan om att bli Auktoriserad Lönekonsult och medlem i Srf konsulternas förbund

Innan du börjar fylla i din ansökan – se till att ha intyg som styrker din utbildning till hands och arbetsintyg. Ansöker du enligt 6-års regeln behövs inga betygskopior.

Till ansökan ska du även uppge tre referenspersoner med kontaktuppgifter. De ska kunna styrka din kompetens och erfarenhet inom löneområdet. Det kan vara en chef, kollega, kundkontakt, en annan Auktoriserad Lönekonsult eller en Auktoriserad Redovisningskonsult. Kontakt med referenspersonerna tas först efter att din examen är genomförd och godkänd och de får då svara på frågor utifrån ett standardformulär.

Ansök om att bli Auktoriserad Lönekonsult


Ansökan om Srf studerandemedlemskap

Ett medlemskap för dig som är inne i pågående utbildning eller på väg in i utbildning med sikte mot auktorisation. Medlemskapet är även till för dig som är klar med din utbildning men som ännu inte har den praktiska erfarenhet som krävs.

Ansökan om Srf studerandemedlemskap

 
20
sep
20 sep

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender