Ansökan/validering

Ansökan om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem i Srf konsulternas förbund

När du uppfyller gällande antagningskrav för auktorisation kan du ansöka om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem i Srf konsulternas förbund. Aktivt medlemskap i förbundet kan erhållas av den som uppfyller kraven i Srf konsulternas stadgar §6 inträdeskrav.  Så snart du fått din ansökan beviljad ska en Auktorisationsexamen genomföras om du inte redan gjort din Auktorisationsexamen via tentorna i PUB eller PLUS utbildningen.
Läs mer om inträdeskrav i stadgarna §6

Innan du börjar fylla i din ansökan – se till att ha dina betygskopior som styrker din utbildning till hands, arbetsintyg och kontaktuppgifter till två referenser som kan styrka din praktiska erfarenhet. Ansöker du enligt 8-års regeln behövs inga betygskopior.

Ansök om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult


Validering inför auktorisation och medlemskap i Srf konsulternas förbund

Är du osäker på om din utbildning räcker eller om du har tillräckligt med praktisk erfarenhet så kan du med fördel skicka in en validering till oss. Vi återkommer med besked om vad du behöver komplettera eller om din utbildning och praktik räcker. Normalt hanterar vi din validering inom 7 arbetsdagar, men det kan dröja längre ifall ärendet behöver hanteras i Srf konsulternas auktorisationsråd.

Innan du börjar fylla i din ansökan om validering – se till att ha dina betygskopior som styrker din utbildning till hands och kontaktuppgifter till två referenser som kan styrka din praktiska erfarenhet.

Validering av utbildning och praktik


Ansökan om Srf studerandemedlemskap

Ett medlemskap för dig som är inne i pågående utbildning eller på väg in i utbildning med sikte mot auktorisation. Medlemskapet är även till för dig som är klar med din utbildning men som ännu inte har den praktiska erfarenhet som krävs.

Som studerandemedlem kan du köpa till ett Srf Servicepaket – Student med branschnyheter, information, verktyg, förmåner och smarta tjänster för dig som arbetar i redovisningsbranschen.

Ansökan om Srf studerandemedlemskap

Medlemsenheten

Tel: 010-483 80 00
E-post: medlem@srfkonsult.se
 
25
sep
25 sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2019 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender