Ansökan/förfrågan

Ansökan om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem i Srf konsulternas förbund

När du uppfyller gällande antagningskrav för auktorisation kan du ansöka om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem i Srf konsulternas förbund. Aktivt medlemskap i förbundet kan erhållas av den som uppfyller kraven i Srf konsulternas stadgar §6 inträdeskrav.
Läs mer om inträdeskrav i stadgarna §6

Innan du startar upp ansökan – se till att ha dina betygskopior som styrker din utbildning till hands och kontaktuppgifter till två referenser som kan styrka din praktiska erfarenhet. För att ansöka om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult behöver du, om du inte redan har en inloggning, skapa ett användarkonto hos oss.

Ansök om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult


Förfrågan/validering inför auktorisation och medlemskap i Srf konsulternas förbund

Är du osäker på om din utbildning räcker eller om du har tillräckligt med praktisk erfarenhet så kan du med fördel skicka in en Förfrågan/Validering till oss. Vi återkommer med besked om vad du behöver komplettera eller om din utbildning och praktik räcker. Normalt hanterar vi din Förfrågan inom 7 arbetsdagar, men det kan dröja längre ifall ärendet behöver hanteras i Srfs auktorisationsråd.
Innan du startar upp Validering/förfrågan – se till att ha dina betygskopior som styrker din utbildning till hands och kontaktuppgifter till två referenser som kan styrka din praktiska erfarenhet.

Förfrågan om auktorisation/Validering av utbildning


Ansökan om Srf studerandemedlemskap

Ett Srf-medlemskap för dig som är inne i pågående utbildning eller på väg in i utbildning med sikte mot auktorisation. Medlemskapet är även till för dig som är klar med din utbildning men som ännu inte har den praktiska erfarenhet som krävs.

Som Studerandemedlem får du ett mycket förmånligt erbjudande på Srf Servicepaket – med branschnyheter, information, verktyg, förmåner och smarta tjänster för dig som arbetar i redovisningsbranschen.

Ansökan om Srf studerandemedlemskap


Srf Servicepaket

För dig som är redovisningskonsult men inte är auktoriserad eller för dig som är studerande inom redovisning, kan vi erbjuda Srf Servicepaket, en paketerad tjänst som innebär många fördelar för dig.

Servicepaket innehåller det mesta du behöver för en enklare vardag i jobbet, som branschinformation i framkant, kontaktnät, smarta verktyg, rådgivning samt förmåner och rabatter. En förmån som uppskattas av många är Srf frågeservice. Via frågeservice har du tillgång till vår expertpanel inom redovisning, skatt, moms, juridik, lön, SALK och Reko. Du skickar in din fråga via hemsidan och får svar via e-post. Det finns även en upparbetad bank med vanliga frågor och svar där du har möjlighet att söka fram svaret på din fråga direkt.

Läs mer om Srf servicepaket

 
12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du/ditt företag fick slutskattebesked i september 2017.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera