Auktorisationsexamen Redovisning och Förberedelsekurs

Auktorisationsexamen säkerställer att du kan hantera olika kundsituationer och att din arbetsprocess följer Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Så snart du har en godkänd Auktorisationsexamen genomförd alternativt tenterat av auktorisationsutbildning PUB eller PLUS, får du ditt certifikat som Auktoriserad Redovisningskonsult.

Vi rekommenderar dig att gå vår Förberedelsekurs, där frågeställningar och kundcase tas upp inför Auktorisationsexamen.

Auktorisationsexamen Redovisning

När du fått ansökan om auktorisation och medlemskap i Srf konsulterna godkänd (via mejl) är ditt nästa steg Auktorisationsexamen. En examen består av två delar. Dessa utförs digitalt på angivna dagar och på valfri plats, inga resor krävs.

Mer information om Auktorisationsexamen Redovisning

Förberedelsekurs inför Auktorisationsexamen

Denna kurs ger en bra förberedelse till dig som ska utföra Auktorisationsexamen. Vi går igenom de böcker, case, underlag samt vad som förväntas i konsultrollen. Vi tar även upp exempel på frågeställningar och övriga praktiska frågor kring Auktorisationsexamen. I denna kurs ingår även att utföra Rex onlinekurs. En kurs där du lär dig om svensk standard för redovisningsuppdrag. Förberedelsekursen är öppen för alla som vill, även för den som inte är klar för examen.

Läs mer och boka Förberedelsekurs


Certifikat för Auktoriserad Redovisningskonsult

Ditt certifikat och din titel får du med automatik så snart du fått godkänt resultat i Auktorisationsexamen.

Kontakt

Allmänna frågor om Auktorisationsexamen och om anmälningsförfarande
kontakta Helena Ledensjö.

Helena Ledensjö

Utbildningsenheten
Tel: 010-483 80 36
E-post: helena.ledensjo@srfkonsult.se
 
21
okt
21 okt

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september och tredje kvartalet 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender