Våra kursformat

Vi erbjuder endast digitala kurser fram till och med februari 2021. Perioden kan komma att förlängas vid behov.

Våra klassrumskurser kommer att livesändas vid minst ett tillfälle per kurs på grund av coronapandemin.

Vi har även ett ökande utbud onlinekurser och en del av våra klassrumskurser kommer att erbjudas som Distanskurs. Ett fåtal kurser lämpar sig inte att genomföras digitalt och kommer vid behov att flyttas fram. Exakt vad som gäller för varje kurs framgår på respektive kurssida.

Våra klassrumskurser

För dig som vill delta på plats gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg under kursen. Vi och de konferensanläggningar vi samarbetar med följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi i kurslokalen möblerar med större avstånd mellan deltagarna, handsprit finns i lokalen och i övriga allmänna utrymmen samt glesare möblering under måltider. Ditt ansvar är att du deltar på kursen under förutsättning att du känner dig helt frisk.

Våra digitala format

Livesänt klassrum: Kursen livesänds från klassrummet, med deltagare både i klassrummet och på distans. Även du som medverkar på distans kommer att ha möjlighet att ställa frågor och vara med i diskussioner. För att delta på Livesänt klassrum behöver du en dator med bra internetuppkoppling, webkamera och mikrofon. Du behöver inte ladda ner något program, du får en länk som du följer för att ansluta till kursen.

Distanskurs: Enbart distansdeltagare. Undervisningen sker till största delen som livesänt webinar blandat med förproducerad video, övningsuppgifter och möjlighet att ställa frågor. Du behöver inte ladda ner något program, du får en länk som du följer för att ansluta till kursen

Webinar: Enbart distansdeltagare med lärare i direktsändning med möjlighet att ställa frågor. Du behöver inte ladda ner något program, du får en länk som du följer för att ansluta till kursen

Onlinekurs: 100% förproducerad utbildningsvideo med självrättande övningar. Kursen gör du när det passar dig.

Hitta din kurs

20
apr
20 apr

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för mars 2021 eller första kvartalet 2021 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender