Dina möjligheter hos Srf konsulterna

Srf konsulterna auktoriserar redovisningskonsulter och lönekonsulter. Auktorisationen bekräftar din kompetens och ger ditt företag en tydlig kvalitetsstämpel ut mot kunder och intressenter och visar att du tillhör landets bästa.

Förutom auktorisation erbjuder vi även smarta servicetjänster och relevanta utbildningar som underlättar och stödjer dig i ditt dagliga arbete.

 

Erbjudande!
Vi bjuder dig på våra e-böcker Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag och SALK – Svensk standard för Auktoriserade Lönekonsulter.

 

Auktorisation för redovisnings- och lönekonsulter

Vill du bli auktoriserad?
Läs mer om auktorisation

Srf Certifierad Affärsrådgivare

– nästa steg i karriären när du är Srf Auktoriserad Redovisningskonsult
Läs mer om Srf Certifierad Affärsrådgivare

Smart servicetjänst – Redovisning

Har du inte möjlighet att vara auktoriserad kan du prenumerera på vår smarta servicetjänst Srf Redovisningspaket. Då får du tillgång till många av de medlemsförmåner som våra auktoriserade har.
Läs mer om Srf Redovisningspaket

Srf medlem – Lön

För dig som verksam inom lön men inte kan bli auktoriserad hos Srf konsulterna kan vi erbjuda medlemskapet Srf medlem. Medlemskapet innehåller det mesta du behöver för en enklare vardag i jobbet, vilket innebär branschinformation, standards samt förmåner och rabatter, e-bibliotek med mera.
Läs mer om Srf medlem

Relevanta kurser

Srf Utbildning erbjuder landets bästa utbildningar inom ekonomi och lönehantering
Hitta rätt utbildning för dig

Srf konsulternas mobilapp

Med vår smarta mobilapp har du alltid tillgång till en praktisk faktabank, nyttig branschinformation, karriärvägar med mera. Helt kostnadsfritt!
Läs mer om Srf konsulternas mobilapp

25
jan
25 jan

Periodisk sammanställning via e-tjänst

Företag som använder e-tjänst för periodisk sammanställning försäljning av varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha rapporterat till Skatteverket för december 2021 eller sista kvartalet 2021 

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender