Bli en del av oss

Tillsammans tar vi lönebranschen framåt

Srf konsulterna är branschorganisationen för dig som arbetar eller studerar inom lön och redovisning. Vi arbetar aktivt för en sund branschutveckling genom att driva frågor inom löneområdet, verka för branschstandards och en ökad status för löneyrket. Ju fler vi är desto större påverkan har vi. Srf konsulterna bevakar allt som händer inom löneområdet och håller dig uppdaterad på senaste branschnyheterna.

Väx med oss

Srf konsulterna auktoriserar lönekonsulter. Med goda kunskaper inom lön och erfarenhet i löneyrket kan du ansöka om auktorisation hos oss. Som Auktoriserad Lönekonsult har du branschens starkaste titel. Auktorisationen visar tydligt din kompetens och erfarenhet inom löneområdet och är en kvalitetsstämpel för din yrkestitel. Vi erbjuder också praktiska kurser inom löneområdet så att du på bästa sätt kan fortsätta växa i din yrkesroll. Vi kan lön – därför har vi koll på vad du behöver.

Resan har redan börjat

Till dig som arbetar eller studerar inom lön vill vi gratulera till ditt kloka yrkesval. Vi vet att det finns många kompetenta lönekonsulter på marknaden idag och det finns ett fortsatt framtida behov. Tillsammans med dig vill tydliggöra den kompetens som finns inom lön och lyfta fram yrkesrollen på ett sätt som höjer statusen på löneyrket till en ny nivå. Du är en viktig del i vårt arbete för att komma dit och därför vill vi ha dig med oss på resan för att fortsätta utveckla lönebranschen.

Var med och påverka, ta del av de senaste branschnyheterna, erbjudanden, smarta verktyg, rabatt på lönekurser, ett stort branschnätverk och inbjudan till branschträffar. Tillsammans blir vi starka!

Dina möjligheter att vara med

Auktoriserad Lönekonsult –  Srf konsulterna erbjuder auktorisation och medlemskap för dig som är verksam lönekonsult, har goda kunskaper i lönehantering och minst 3 års erfarenhet i yrket.
Läs mer om antagningskrav och examen här.

 

Du kan också testa hur löneexamen fungerar här.

 

Hör vad våra Auktoriserade Lönekonsulter tycker här.

Studerandemedlemskap lön – för dig som studerar erbjuder vi ett mycket förmånligt medlemskap inom lön. Allt för att du ska få in en fot i lönebranschen redan innan du är klar med dina studier. Läs mer om studerandemedlemskapet här.

Srf Lönepaket – ett smart kit för dig som är yrkesverksam inom lön, vill vara med och påverka, ta del av branschanpassad information i framkant, ha tillgång till frågeservice inom lön, skatt och redovisning, få rabatt på bästa lönekurserna, bli inbjuden till branschaktiviteter och ta del av fina erbjudanden. Läs mer om Srf Lönepaket här.

Medlemsenheten

Tel: 010-483 80 00
E-post: medlem@srfkonsult.se
 
20
feb
20 feb

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för januari 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender