Expert till branschorganisation

Vi växer och vill bli fler! Srf konsulterna söker dig som vill vara med i den spännande förändring som redovisningsbranschen står inför. Är du en redovisningsexpert som triggas av att utveckla dig själv såväl som andra inom redovisningsområdet. Tycker du om att kunna påverka inte bara vad som har hänt utan även det som kommer att hända och om ÅRL, BFL är några av dina specialområden så kommer du att hamna helt rätt.

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga kollegor med stora möjligheter att ta egna initiativ och mycket eget ansvar. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet från komplexa redovisningsfrågeställningar.

Du tycker om att förmedla dina expertkunskaper, trivs i sammanhang där du representerar en branschorganisation och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du är bra på att skapa goda relationer och är prestigelös, vi jobbar tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål på Srf konsulterna.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Tjänstens placering: Centrala Stockholm

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Zennie Sjölund, enhetschef Srf konsulterna via e-post

Välkommen med din ansökan via mejl till senast den 31 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Märk din ansökan med ”expert” samt ditt för- och efternamn.


Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.

Srf konsulterna bedriver också en omfattande informations- och utbildningsverksamhet. Srf Utbildning är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Kursutbudet omfattar allt från grundkurser, nyhetsuppdateringar till specialistkurser och yrkesutbildningar specialanpassade för redovisnings- och lönebranschen. Varje år kompetensutvecklar Srf Utbildning över 4000 personer!
Förbundet har 5 500 medlemmar, varav cirka 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som bistår cirka 330 000 företag. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som borgar för trygghet, kompetens och förtroende. Genom auktorisationen skapas ett tydligt utbud av kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för svenska företag.

 
26
sep
26 sep

Större företag

Om företaget har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: – arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för augusti 2021 ha kommit in till Skatteverket  – moms för augusti 2021 vara bokförd ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender