Momskurser

Moms är ett klurigt ämne. Vill du bli bättre på momsreglerna eller uppdatera dig på senaste nytt inom momslagstiftningen så har vi rätt momskurs för dig. Momskurser med nyheter, grundläggande moms, fastighetsmoms och byggmoms finns i vårt kursutbud. Moms är mums som en av våra lärare brukar säga. Håller du med?

Filtreringsalternativ

Välj ett annat ämnesområde

Inget resultat.
Moms 1
Momskurs 1 är en praktisk endagskurs där du lär dig att hantera företagets vanligaste momsfrågor. Du ska känna till när moms ska debiteras på en försäljning, när betald moms får dras av samt när och hur en momsdeklaration ska fyllas i. Det här är en grundkurs för dig som är ny på området. 
Moms 2
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Skatt: 7 tim
Moms är ett komplicerat område där rätt grundkunskaper är en förutsättning för att ta sig vidare. Syftet med endagskursen, Moms 2, är att du ska fördjupa dina kunskaper i ett begränsat antal vanliga momsfrågor, helt enkelt ta dina momskunskaper till nästa nivå.
Nyhetsveckan på Cypern
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Redovisning: 14 tim
Skatt: 10 tim
Övrigt: 6 tim

Lönekonsult

Lön: 2 tim
Nyhetsveckan är en av våra mest populära kurser med aktuellt inom redovisning, skatt/moms och lön.
Fastigheter – redovisning, skatt och moms
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Redovisning: 3,5 tim
Skatt: 3,5 tim
På den här kursen redogör vi för några av de typiska utmaningarna inom redovisning, skatt och moms som ett företag som äger en eller flera fastigheter står inför. Redovisningsfrågorna kommer vi dessutom att spegla ur såväl K3- som K2-perspektiv  
Fastighets- och byggmoms
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Skatt: 7 tim
Ta del av senaste nytt och lär dig den praktiska hanteringen av fastighetsmoms och byggmoms. Vi går också igenom förutsättningarna för den frivilliga skattskyldigheten och förutsättningar för omvänd beskattning. Med rätt kunskaper får du ut det bästa av din investering.
Moms vid internationell handel
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Skatt: 7 tim
Momshanteringen vid internationell handel med varor och tjänster är komplicerad och kan leda till stora kostnader om det blir fel. Det är därför viktigt att känna till hur momsen ska hanteras på dessa transaktioner.
Överklaga Skatteverkets beslut – onlinekurs
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Skatt: 0,5 tim
Att skriva ett överklagande till Skatteverket är mindre krångligt än du tror! Fördjupa dina kunskaper på bara 45 minuter.
Momsnyheter och aktuella momsfrågor
Ger aktualitetstimmar

Redovisningskonsult

Skatt: 7 tim
En hel dag fylld med momsnyheter och andra aktuella momsfrågor, där vi vet att det är vanligt att momsen hanteras fel.
PUB – Beskattningsrätt och moms
Den här delkursen är en av de fem ämnesblock som ingår i auktorisationsutbildningen Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB. Kursen ger dig rätt kunskaper inom beskattning och moms motsvarande högskolenivå. Via lärarledda föreläsningar och distansstudier på egen hand lär du dig det du behöver inom skatt som hjälper dina kundföretag och stärker dig i din rådgivarroll som Auktoriserad Redovisningskonsult.