ALK-puls

I en föränderlig värld som löneområdet är det en framgångsfaktor att hålla sig uppdaterad! ALK-puls ger en möjlighet för dig som är Auktoriserad Lönekonsult att på ett enkelt och roligt sätt ta del av aktuella frågor i form av att ett nutidstest på tio frågor inom områden kopplat till lön.

Frågorna är bara till för att stämma av de egna kunskaperna och genomförs i samma miljö som den digitala examen. Skillnaden här är att resultatet bara är till för självtest. Antalet poäng ger en indikation på om man håller sig uppdaterad, men är inget som är ett krav att genomföra för att upprätthålla auktorisationen. Så det är helt frivilligt!

ALK-puls ger aktualitetstimmar för den som genomför samtliga ALK-puls under året med alla rätt. Du kan göra varje test hur många gånger du vill och till varje fråga finns det rätta svaret presenterat med en faktatext för återkoppling inom ämnesområdet.

ALK-puls kommer fyra gånger om året:

– februari

– maj

– september

– november

Du som är Srf Auktoriserad Lönekonsult® hittar ALK-puls om du loggar in på Mina sidor och i menyn Kursportfölj väljer kommande/pågående kurser.

Gå till ALK-puls >>

 

 
27
maj
27 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2019 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender