Fokus lön


Stor kampanj om nyttan med Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter

Allt för många företagare har dålig koll på vilken fördel det är att anlita en auktoriserad konsult. Vi har därför tagit fram två nya reklamfilmer som visar vikten av att välja en Auktoriserad Redovisningskonsult och en Auktoriserad Lönekonsult.

Läs mer och se filmerna på tidningenkonsulten.se


Srf konsulterna om Corona

Srf konsulterna följer utvecklingen av Corona-viruset och dess smittorisker, både ur ett branschperspektiv men även hur detta påverkar dig som bokat kurs eller annan aktivitet via oss.

Läs mer


Lönepodden: Extrainsatt avsnitt – Covid-19, vad innebär regeringens stödpaket?

Lyssna på Lönepodden


Nytt Srf LUT

Srf konsulternas rekommendationsråd Srf Lönegrupp har sammanställt ett uttalande om lönespecifikationer med en rekommendation om en standard.

Läs mer på tidningenkonsulten.se


Lyssna på Lönepodden

Den 25e varje månad släpps ett nytt avsnitt Lönepodden, en inspirationskanal för yrkesområdet lön. Lönepodden kommer att bjuda på intressanta diskussioner kring såväl högaktuella fackämnen som mjukare inslag.

Läs mer och lyssna på Lönepodden


Kvalitetssäkrad löneprocess med SALK 2.0

Lönebranschens egen standard har uppdaterats till version 2.0 för att omfatta de stora förändringar som sker på löneområdet.

Läs mer om SALK 2.0 – Svensk standard för Auktoriserade Lönekonsulter


AGI – Arbetsgivardeklaration på individnivå

Från och med januari 2019 ska alla arbetsgivare redovisa utbetalningar och skatteavdrag per anställd varje månad genom så kallad arbetsgivardeklaration på individnivå, AGI.

Läs mer om AGI


Öppet brev till YH-myndigheten: Efterfrågan på lönekompetens fortsatt stor

Löneyrket möter ständigt nya utmaningar inom ett komplext och föränderligt kunskapsområde. Samtidigt ställs ökade krav på effektiva och moderna löneprocesser. Yrkesrollen har blivit tydligare och det är stor efterfrågan på högre lönekompetens, samtidigt som det finns stort intresse för att utbilda sig inom området.

Läs mer på tidningenkonsulten.se


 

 
01
jun
01 jun

Årsredovisning

Årsredovisning samt eventuell revisionsberättelse för bokslut 2019-10-31 ska ha kommit in till Bolagsverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender