Den viktiga lönen

Löner är i många företag den enskilt största kostnadsposten i resultaträkningen. Lönehantering kräver goda kunskaper om lagar, kollektivavtal och gällande regelverk kring lön. Kvalitet i löneprocessen är en förutsättning och kunskap är färskvara, därför satsar vi stenhårt på all den viktiga lönekompetens som finns i Sverige idag. Och vi kan lön. 

Stärk företagets lönekompetens via oss – ett lyft även för ditt arbetsgivarvarumärke!

Lönen ska bli rätt och betalas ut på rätt dag, det förväntar sig både arbetsgivare och arbetstagare. Har du anställda som gör företagets löner så gör du klokt i att satsa på den kompetensen – den är otroligt viktig för ditt företag och för dig som arbetsgivare. Lönehantering kräver mycket goda kunskaper om gällande regelverk inom områden som semesterlagen, sjukfrånvaro, förmåner, kollektivavtal, arbetsrätt och mycket mer. Dessa lagar och regelverk förändras ständigt och kompetensutveckling är därför en förutsättning för att hålla kvalitet i löneprocessen.

Det här erbjuder vi för att stärka ditt företags lönekompetens:

  • Karriär via auktorisation och medlemskap
  • Branschnyheter
  • Branschstandards
  • Tillgång till expertkunskap inom lön (ingår som medlemsförmån)
  • Lönenätverk (ingår som medlemsförmån)
  • Grundkurser och avancerade kurser inom lön

Läs mer om auktorisationen

Läs mer om våra lönekurser

Läs mer om vår branschstandard

Eller är du intresserad av att outsourca lönerna till någon som kan?
Hitta en Srf Auktoriserad Lönekonsult i vår sökfunktion

 
20
jan
20 jan

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2019 eller sista kvartalet 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender