Sök konsult

Hitta din Srf Auktoriserade konsult och rådgivareHjälp med lönehantering

Behöver ditt företag hjälp med lönehantering eller anställa en löneadministratör?

Lön är ett område som kräver specialkompetens. De komplexa regelverken inom lön är många och kollektivavtalen ser olika ut för olika branscher. Som företagare med anställda förväntas du betala ut rätt lön på rätt dag och till rätt mottagare. Att få rätt lön från sin arbetsgivare är något som man inte funderar på, det är självklart idag att sånt bara fungerar. Beräkning av semesterlön, sjuklöneavdrag, vård av barn, bilförmån och mycket annat ska bli rätt direkt, eftersom det tar tid att rätta i efterhand. Tid är pengar så det gäller att göra så rätt som möjligt redan från början.

Auktorisationen är till för företagen. Att välja en Auktoriserad Lönekonsult innebär att du får rätt kompetens och någon som arbetar effektivt, håller sig uppdaterad på nyheter och förändringar inom löneområdet samt har flerårig erfarenhet i yrket. Auktorisationen kräver godkänd YH-utbildning inom specialområdet lön eller motsvarande från universitet eller högskola. Auktorisationen för lönekonsulter har funnits sedan 2014 och du kan redan idag söka bland våra Auktoriserade Lönekonsulter för bästa hjälpen med lönehantering.

Sök din Auktoriserade Lönekonsult här

 
20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om pappersblankett används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender