Tävla med din dråpligaste lönehistoria

Dela med dig av dina glada minnen i jobbet. Säkert har du fått roligt formulerade frågor eller upplevt tokigheter som slutat med ett gott skratt. Vi vill gärna ta del!

Vinnaren får två platser till Srf konsulternas jubileumsmiddag i Stockholm onsdagen den 12 oktober samt fritt deltagande vid Srf konsulternas övriga aktiviteter under Srf Dagarna 12-13 oktober som hålls i samband med mässan Ekonomi & Företag i Kista. (Finns behov av övernattning står Srf konsulterna även för logikostnad mellan 12 till 13 oktober på Viktoria Tower i Kista*). (Till ett värde av 5 000 kr)

Du kan välja att vara anonym genom att fylla i tävlingsformuläret så lägger vi ut din historia i vårt Twitterflöde. Du kan också välja att lägga ut din historia i ditt eget Twitterflöde och tagga den med #lönenörd

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

Din dråpligaste lönehistoria

 
22
jan
22 jan

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2017 och sista kvartalet 2017 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera