Srf dagarna 2020 – beslut fattade

Publicerat 18 maj, 2020
I spåren av coronapandemin måste vi tyvärr ställa in årets upplaga av våra branschdagar – Srf dagarna. Dock kommer kongressen att genomföras digitalt i höst och mässan Ekonomi & Företag flyttas till våren 2021.

Vi hoppas alla att coronapandemin ska ta en vändning och gå åt rätt håll, men utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi inför höstens upplaga av Srf dagarna nu fattat beslutet att ställa in. Dock ska Srf konsulternas kongress genomföras och vi kommer att bjuda in till en digital kongress den 23 september i år. Årets stora branschfest Srf Kongressmiddagen, som brukar samla nära 400 festsugna middagsgäster, är därmed inställd för första gången sedan starten.

Mässan Ekonomi & företag flyttar fram genomförandet till den 17-18 mars 2021. Även mässan Personal & Chef, som var planerad att för första gången genomföras under samma tak, flyttas också till den 17-18 mars. Som huvudsponsor för mässan Ekonomi & Företag, kommer Srf konsulterna givetvis att bjuda in dig till våra egna mässeminarier och andra viktiga branschaktiviteter under dessa dagar.

Boka in i kalendern!

23 september 2020, digital kongress – inbjudan och mer information kommer.

17-18 mars 2021, Mässan Ekonomi & Företag (samt mässan Personal & Chef) – genomförs på Kistamässan norr om Stockholm.

 
25
sep
25 sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender