Stor kampanj om nyttan med Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter

Publicerat 3 april, 2020
Allt för många företagare har dålig koll på vilken fördel det är att anlita en auktoriserad konsult. Det vill Srf konsulterna ändra på. Därför startar vi nu en stor reklamkampanj om nyttan med Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter.

I tider då många företagare är i extra stort behov av den kompetens som finns i redovisnings- och lönebranschen är det också av yttersta vikt att de hittar till de allra främsta i landet.

– Vi har tagit fram två nya reklamfilmer som visar vikten av att välja en Auktoriserad Redovisningskonsult och en Auktoriserad Lönekonsult. Filmerna kommer att synas på Facebook och YouTube under april månad, säger Petra Lagnehag Zars, marknadschef hos Srf konsulterna.

Kampanjen är riktad mot företagare och vi räknar med att få cirka 6 miljoner visningar för denna målgrupp.

– Vi vet att många av våra medlemmar och deras kollegor är inne i årets mest arbetsintensiva period, förmodligen högre belastade än vanligt på grund av rådande situation. Men det är också nu som behovet hos landets företagare är som störst. Vi släpper därför den här kampanjen mitt under brinnande högsäsong, för att få allra bästa genomslag. Kanske har du som konsult inte tid att ta in nya kunder precis nu, be då att få återkomma, säger Petra Lagnehag Zars.

Srf konsulternas marknadsenhet vill gärna att du hör av dig och berättar om du får förfrågningar kopplade till kampanjen. Mejla till


Se filmen Välj en Auktoriserad Redovisningskonsult här >>


Se filmen Välj en Auktoriserad Lönekonsult här >>

 
25
maj
25 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2020 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender