SRF lanserar SRF Redovisning digitalt!

Publicerat 9 juni, 2014

Nu lanserar Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, boken SRF Redovisning på nätet. SRF Redovisning 2014 samlar samtliga aktuella lagar, rekommendationer och uttalanden som gäller för redovisning och finns från och med juni 2014 tillgänglig på webben. Boken som sedan många år är ett viktigt verktyg för bland annat SRFs Auktoriserade Redovisningskonsulter har tryckts i många upplagor och nu är det dags att ta steget in i den digitala världen.

– Med en digital version av boken blir det nu enklare att hålla sig uppdaterad när det kommer in nyheter och uppdateringar i regelverken. Fram till nu har nya uppdateringar kunnat publiceras en gång om året då en ny upplaga tryckts. Nu kan alla som arbetar med redovisning använda uppdaterad information, direkt på nätet, säger Claes Eriksson, som är innehållsansvarig för SRF Redovisning.

SRF Redovisning är en samlingsvolym som innehåller alla regelverk inom redovisningsområdet. Nu i juni lanseras boken online i webbversion och blir tillgänglig för alla. Den tryckta upplagan kommer fortfarande att finnas kvar både för SRFs medlemmar och andra intresserade. Fördelen med den digitala versionen är att du kan söka fram gällande regelverk i surfplattan eller datorn utan att logga in. Smarta sökfunktioner gör att det också är enkelt att navigera och hitta rätt kapitel.

– Den digitala boken underlättar för våra medlemmar som nu kan nå information på ett enkelt och modernt sätt. Många arbetar ofta ute hos kund och den tryckta boken är tung att bära med sig. Det här är en stor nyhet och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda branschen den här möjligheten, säger Petra Lagnehag Zars, marknadschef på SRF.

Det finns många fördelar med att ha boken tillhands på webben. Främst ur användarperspektiv med också miljösynpunkt då den digitala versionen med största sannolikhet kommer att minska efterfrågan på de tryckta exemplaren. SRF hälsar alla i redovisningsbranschen välkomna att surfa in på www.srfredovisning.se

 
22
okt
22 okt

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september och tredje kvartalet 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender