Nu söker vi en ekonom

Vi söker en ekonom till medlemsenheten. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir att stödja våra medlemmar i deras dagliga arbete, administrera Disciplinnämnden och vår kretsverksamhet. Du kommer att ingå i en grupp om 7 personer som arbetar med medlemsfrågor och du kommer att vara delaktig i att utveckla nya mallar och rutiner, validera utbildningar och bevilja medlemskap. I arbetet ingår att förvalta och utveckla vårt medlemssystem. Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare med möjlighet att ta egna initiativ och mycket eget ansvar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå. Du bör ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann i ditt arbete och du har intresse och god pedagogisk förmåga för att svara på frågor och förmedla kunskap.

Det ställer krav på att du är bra på att skapa goda relationer, då både de interna som externa kontaktytorna är många. Du behöver ett gott sinne för ordning och reda, samtidigt som du har ett naturligt engagemang och intresse i det operativa arbetet. Du är en god administratör samt prestigelös då det handlar om att tillsammans uppnå våra gemensamma mål på Srf konsulterna.

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Tjänsten är placerad i Falun

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Margareta Perlström, enhetschef medlemsenheten Srf konsulterna, 010-483 80 66 eller via e-post margareta.perlstrom@srfkonsult.se

Välkommen med din ansökan via mejl till ansokan@srfkonsult.se senast den 20 december. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Märk din ansökan med ”ekonom” samt ditt för- och efternamn.

 
12
dec
12 dec

Underskott av slutlig skatt

Inbetalning av underskott av slutlig skatt ska vara bokförd på Skatteverkets konto om du/ditt företag fick slutskattebesked i september 2017.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera