Försäkringsadministratör till branschorganisation

Är du duktig på att underhålla kundrelationen och alltid ha kundnyttan i fokus i allt du gör samt är lyhörd, engagerad och har ett genuint intresse för försäkringsfrågor?

Då erbjuds du ett intressant och utvecklande arbete med stora möjligheter att ta egna initiativ och mycket eget ansvar. Organisatoriskt tillhör du medlemsenheten som idag består av 7 personer.

Du kommer att ha nära kontakt med medlemsföretagen där du blir en viktig länk mellan dem och vår försäkringspartner. Rollen kräver pedagogisk förmåga att svara på frågor och förmedla kunskap. I arbetsuppgifterna ingår bland annat rådgivning, skapa offerter, fakturera premier och administrera försäkringar samt skadeanmälningar.

Vi söker dig som har erfarenhet från försäkringsbranschen och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett positivt och förtroendeingivande sätt. För att trivas i organisationen ser vi att du är noggrann, en god administratör, har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och prestigelös. Du bör uttrycka dig väl i tal och skrift samt behärska både Excel och Word.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Tjänstens placering: Falun.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Margareta Perlström, Administrativ chef Srf konsulterna telefonnummer 010-483 80 66

Välkommen med din ansökan via mejl till ansokan@srfkonsult.se senast den 24 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.

Srf konsulterna bedriver också en omfattande informations- och utbildningsverksamhet. Srf Utbildning är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Kursutbudet omfattar allt från grundkurser, nyhetsuppdateringar till specialistkurser och yrkesutbildningar specialanpassade för redovisnings- och lönebranschen. Varje år kompetensutvecklar Srf Utbildning över 4000 personer!

Förbundet har 5 500 medlemmar, varav cirka 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som bistår cirka 330 000 svenska och utländska företag. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som borgar för trygghet, kompetens och förtroende. Genom auktorisationen skapas ett tydligt utbud av kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för svenska företag.

 

 
20
jun
20 jun

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för maj 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender