Kursansvarig administratör

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen för verksamma konsulter inom redovisning, lön och rådgivning. Vi erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.

Vill du vara med och utveckla våra utbildningar?

Vi söker nu en kursansvarig administratör till utbildningsenheten. I den här rollen är ditt huvudsakliga ansvarsområde initialt att ansvara för kursdokumentationen till alla våra kurser samt att löpande planera och administrera utbildningar och i viss mån även e-utbildningar. Du ansvarar även för kontakten med vårt tryckeri samt att skriva avtal med lärare och ha kontakter med olika konferensanläggningar. I rollen ingår även att vara back-up som kursvärd för förberedande och koordinering av på-plats kurser på Stockholmskontoret vid behov.

För att lyckas i ditt arbete är det en fördel om du har erfarenhet av att projektleda utbildningar, planera kundevent eller liknande. Du behöver vara kreativ och ha mycket goda kunskaper i det svenska språket. Officepaketet är du van att arbeta i och då specifikt PowerPoint men även Adobe InDesign. Du är en van beställare av tryckt material från leverantör och kan med enkelhet kommunicera och kravställa. Du gillar att se över arbetssätt och rutiner då vår organisation är inne i en förändringsfas.

Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Det ställer krav på att du är bra på att skapa goda relationer, då både de interna som externa kontaktytorna är många.

Vi kan erbjuda dig en plats i ett härligt team där alla brinner för utbildning och att leverera det bästa till våra medlemmar.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan!
Omfattning: Heltid, tills vidare. 6 månaders provanställning.
Tjänsten är placerad i: Stockholm i nya moderna lokaler på Drottninggatan, viss möjlighet till distansarbete finns
Intresserad och vill veta mer? Kontakta Tina Andskär chef för utbildningsenheten Srf konsulterna,
010-483 80 72 eller via e-post

Välkommen med din ansökan via mejl senast den 30 maj, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 
25
maj
25 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om e-tjänsten används. 

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender