Kvalitetschef

Srf konsulterna, branschorganisationen för redovisningskonsulter och lönekonsulter, är ett härligt gäng kollegor med kontor i Stockholm och Falun. Vårt uppdrag är att utveckla och kvalitetssäkra redovisnings-och lönebranschen till nytta för näringsliv och samhälle. Våra medlemmar och deras kollegor på byråer runt om i landet hjälper 330 000 företag med ekonomi och lönehantering. Nu söker vi ny kvalitetschef.

Om tjänsten

En Auktoriserad redovisningskonsult ska med jämna intervaller genomgå en kvalitetsuppföljning vilket framgår av Srf konsulternas stadgar. Att så sker säkerställs av kvalitetsenheten. Enheten består idag av två medarbetare samt inhyrda konsulter som arbetar med kvalitetsuppföljningar av våra medlemmar.  Som kvalitetschef är du en drivande kraft i detta arbete där du fokuserar på och sätter ramar för ett framgångsrikt kvalitetsarbete.

Du arbetar även aktivt med support till medlemmar och deras kollegor i frågor rörande områden som tex. branschstandard, lagar och andra regelverk.

Du har såväl personalansvar som budgetansvar för kvalitetsenheten.

I din roll är du både kravställare och möjliggörare och du främjar en kultur som fokuserar på kreativitet och ständiga förbättringar. Allt för att skapa största möjliga medlemsnytta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom kvalitetsarbete. Det är en fördel om du är Srf auktoriserad redovisningskonsult och väl insatt i hur processerna på en redovisningsbyrå fungerar.

Tjänsten förutsätter god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift i det svenska språket då en stor del av arbetsuppgifterna avser kommunikation med medlemmar och andra intressenter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt. Du förstår att prioritera arbetsuppgifter och projekt som gör skillnad och är värdeskapande. Vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll.

Placeringsort: Stockholm, city

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Marie Bergman 010-483 80 41,

Välkommen med din ansökan via mejl till senast den 7 juni 2022.

 
25
maj
25 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om e-tjänsten används. 

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender