Löneexpert

Srf konsulterna, branschorganisationen för redovisningskonsulter och lönekonsulter, är ett härligt gäng kollegor med kontor i Stockholm och Falun. Vårt uppdrag är att utveckla och kvalitetssäkra redovisnings- och lönebranschen till nytta för näringsliv och samhälle. Våra medlemmar och deras kollegor på byråer runt om i landet hjälper 330 000 företag med ekonomi och lönehantering. Nu söker vi nya medarbetare till vår Sak-enhet.

Läs mer om Srf konsulterna och vad vi gör >>

Vill du ta auktorisationen in i framtiden?

Är du

  • Stolt att jobba med lön
  • Samverkansinriktad
  • Vetgirig
  • Självständig

Då kan denna roll vara något för dig. Det viktiga för oss är att hitta rätt person för att fortsätta driva lönerollen framåt.

Inom lönebranschen har det skett en stor förändring i både status och attityd. En bidragande orsak är att yrkesrollen har tydliggjorts och att auktorisationen har fått en stadig plattform.

Srf konsulterna har genom samverkan med branschen skapat allt bättre förutsättningar för de som jobbar med lön. Nu har du möjlighet att vara med och utveckla såväl yrkesrollen, branschen och fram för allt auktorisationen i en unik tjänst för dig som jobbar med lön.

Vi söker dig som vill göra skillnad, inom de områden som en Auktoriserad Lönekonsult och dess kollegor i branschen verkar. Framför allt handlar rollen om kompetensutveckling och utbildning, men även att bidra med vass lönekunskap som expert.

Arbetsuppgifterna omfattar utveckling och utbildningsfrågor, allt från information till studerande till att skapa bästa förutsättningar för seniora kollegor för kunskapsstimulans.

Placeringsort: Stockholm

Omfattning: Tillsvidare anställning, heltid.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Zennie Sjölund, enhetschef och branschansvarig lön.

Välkommen med din ansökan via mejl till senast den 15 april.

 
25
maj
25 maj

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om e-tjänsten används. 

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender