Bli en del av Srf konsulternas satsning på onlinekurser

Brinner du för digital utbildning och tänker utveckling varje dag? Har du kompetens inom film, redigering och onlinekursproduktion? Tycker du dessutom att jobbet blir roligare när man får vara drivande och med i hela processen? Då är du troligen ditt nya jobb på spåret.

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Utbildningsenheten erbjuder branschanpassade kurser, nyhetsuppdateringar, specialistkurser och yrkesutbildningar. Vi möter nu en allt större efterfrågan på olika former av digital utbildning och behöver därför förstärkning inom detta område.

Om rollen

Du kommer att arbeta i en växande verksamhet med tydligt fokus på att vidareutveckla onlinekurserna, och ditt engagemang och din kompetens kommer att värderas högt.
Våra onlinekurser bygger till stora delar på video och interaktiva övningar och du kommer att jobba med alla delar i produktionsprocessen. Vi utvecklar de flesta kurser inhouse och har förmånen att ha landets främsta ämnesexperter i huset. I rollen får du utmana ditt kreativa tänkande varje dag. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar även en hel del administration samt support till användarna.

Om dig

För att du ska trivas och lyckas hos oss ska du ha erfarenhet av digital utbildning, film/redigering och rörlig grafik samt ha en hög teknisk kompetens. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Storyline och det är meriterande om du arbetat i Premiere Pro, After effects, Photoshop samt Totara. Har du dessutom erfarenhet av motion graphics/infographics och webinar är detta ytterligare ett plus.

Du vet med dig att du är strukturerad, har en pedagogisk läggning och är prestigelös som person. Då vi dagligen samarbetar med samtliga interna enheter, ställs höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Du kan uttrycka dig mycket väl i skrift (svenska) samt behöver ha goda kunskaper i engelska.

Känns detta rätt? Blir du nyfiken? Välkommen med din ansökan till oss!

 

Tjänst: Kursproducent online

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Srf konsulterna tillämpar 6 månaders provanställning

Placering: Srf konsulternas kontor mitt i Stockholms city

Vid frågor: Kontakta kursansvarig online, Caroline Prochéus, på caroline.procheus@srfkonsult.se

Ansökan: Maila din ansökan och CV snarast till ansokan@srfkonsult.se. Intervjuer görs löpande då tjänsten ska tillsättas snarast.

 
28
maj
28 maj

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – momsen för april 2018 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för april 2018 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender