Producent för onlinekurser

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen för verksamma konsulter inom redovisning, lön och rådgivning. Vi erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. 

Vill du vara med och utveckla våra utbildningar?

Brinner du för digital utbildning och tänker utveckling varje dag? Har du kompetens inom onlinekursproduktion? Tycker du dessutom att jobbet blir roligare när man får vara drivande i hela processen? Då är du troligen ditt nya jobb på spåret.

Vi söker nu en erfaren producent för våra onlinekurser till utbildningsenheten.

Du kommer att arbeta i en växande verksamhet med tydligt fokus på att vidareutveckla och skapa nya onlinekurser. Du kommer att leda och fördela arbetet inom online och ingå i den operativa ledningsgruppen för utbildning där vi driver affärsplanen framåt. Onlinekurserna bygger till stora delar på video och interaktiva övningar och du kommer att jobba med alla delar i produktionsprocessen. Vi utvecklar de flesta kurser in house och har förmånen att ha landets främsta ämnesexperter i huset. I rollen får du utmana ditt kreativa tänkande varje dag och din pedagogiska kunskap och erfarenhet kommer att göra stor skillnad.

Arbetsuppgifterna varierar och innefattar både idéutveckling och framtagning av konceptkurser samt administration och support till användarna. Även framtagning av offerter, analyser och uppföljning av kursutvärderingar ingår i jobbet. I samarbete med marknadsavdelningen planerar och utvecklar du marknadsinsatser för online.

Du behöver ha minst 4 års erfarenhet av att utveckla och producera onlinekurser samt känna dig trygg i att jobba med filminspelning och filmredigering. Program du behöver kunna är Articulate 360, LMS (Totara eller Moodle), Adobe Creative Cloud, företrädesvis Premiere Pro och Photoshop. Erfarenhet från livesändningar och sändningsverktyg är ett stort plus. Har du även kunskaper inom redovisning och/eller lön så är det mycket positivt.

Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att strukturera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Det ställer krav på att du är bra på att skapa goda relationer, då både de interna som externa kontaktytorna är många, och att du har en förmåga att planera din tid och dina projekt effektivt.

Vi kan erbjuda dig en plats i ett härligt team där alla brinner för utbildning och att leverera det bästa till våra medlemmar. Är du den vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan!

Omfattning: Heltid, tills vidare. 6 månaders provanställning.
Tjänsten är placerad i: Stockholm i nya moderna lokaler på Drottninggatan, viss möjlighet till distansarbete finns
Intresserad och vill veta mer? Kontakta Tina Andskär chef för utbildningsenheten Srf konsulterna, 010-483 80 72 eller via e-post

Välkommen med din ansökan via mejl  senast den 15 september, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 
27
jun
27 jun

Större företag

Om ditt företag har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: – arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för maj 2022 ha kommit in till Skatteverket  – moms för maj 2021 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender