Sälj- och utbildningschef

Vill du arbeta i en branschorganisation som hjälper medlemmar och medlemsföretag att utvecklas i sina yrkesroller? Nu söker vi dig med erfarenhet av kompetensutveckling, sälj, ny teknik och har ett stort affärsfokus.

Srf konsulterna är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Kursutbudet omfattar allt från grundkurser, nyhetsuppdateringar till specialistkurser och yrkesutbildningar specialanpassade för redovisnings- och lönebranschen. Ditt fokus kommer vara att strategiskt arbeta med att leda och utveckla Srf konsulternas sälj- och utbildningsaktiviteter. Varje år kompetensutvecklar Srf Utbildning över 4 000 personer!

Att stärka positioneringen av våra medlemmar med kompetensutveckling genom relevanta och framåtriktade utbildningsmöjligheter är en viktig uppgift. Du initierar och bedriver det strategiska utvecklingsarbetet som krävs för att leda organisationen in i framtiden med fokus på måluppfyllelse.

Som Sälj- och utbildningschef kommer du att ansvara för en enhet om 10 personer, kursansvariga, onlineproducenter och säljare. Som lärare anlitar Srf konsulterna branschens främsta experter, både internt inom organisationen och externt. I din roll ingår att samordna och planera lärarinsatser.

För att lyckas i rollen är du en ledare som skapar goda relationer och samarbeten. Du har en affärsmässighet tillsammans med ett intresse av att utveckla verksamheten, digital kompetens och förmåga att övergripande förstå administrativa system och processer.

Några av dina egenskaper:

  • Proaktiv
  • Samverkande
  • Affärsinriktad
  • Strategisk
  • Kommunikativ

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Tjänsten är placerad i nya moderna och trevliga lokaler på Drottninggatan i Stockholm. Urvalsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? Kontakta gärna Roland Sigbladh, vd Srf konsulterna, via e-post

Välkommen med din ansökan via mejl till  senast den 22 november.

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.