Vi söker Branschansvarig inom redovisning

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom redovisning.

Om tjänsten

Redovisningsbranschen är inne i en spännande fas och du arbetar aktivt med att företräda Srf konsulterna i olika sammanhang. Som branschansvarig inom redovisning är du en drivande kraft i ett arbete där du ansvarar och utvecklar yrkesrollen som auktoriserad redovisningskonsult. Det innebär att du genom ditt arbete vidareutvecklar våra medlemmars, företag och branschen.

Du bidrar till den support vi ger till våra medlemmar och arbetar med branschens standard för redovisningstjänster. Du håller också utbildningar och seminarier i syfte att stärka yrkesrollen.

I din roll är du är både kravställare och möjliggörare. Du främjar en arbetskultur som fokuserar på kreativitet och ständiga förbättringar och att alltid sätta medlemmen i första rummet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom redovisning. Du är väl insatt i hur processerna på en redovisningsbyrå fungerar. Du har en universitets/högskoleexamen inom ekonomi, eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande ledarskap. Du tycker om att nätverka och talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll.


Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2019-11-13

I denna rekrytering samverkar vi med Poolia och hänvisar till www.poolia.se >>

 
16
dec
16 dec

Inkomstdeklaration – blankett

Sista dagen att lämna Inkomstdeklaration 2, 3 och 4 på papper för juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2019 – 30 juni 2019

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender