Vi söker Skattejurist

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom företagsbeskattning!

Om tjänsten

Som Skattejurist ansvarar du för att svara på inkommande frågor i vår skriftliga frågeservice. Du ansvarar och medverkar också vid besvarandet av förbundets remisser tillsammans med din enhets andra experter. Du skriver relevanta artiklar inom området, ansvarar för omvärldsbevakning och är även föreläsare/lärare vid seminarier och kurser.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom företagsbeskattning. Tjänsten förutsätter mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift i det svenska språket, då en stor del av arbetsuppgifterna avser kommunikation med medlemmar och andra intressenter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt. Du förstår att prioritera arbetsuppgifter som gör skillnad och vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll. Du söker självständigt upp information och beskrivs som nyfiken.


Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Stockholm

Publiceringsdatum: 2019-11-13

I denna rekrytering samverkar vi med Poolia och hänvisar till www.poolia.se >>

 

 
27
jan
27 jan

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2019 eller sista kvartalet 2019 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender