Telefonförsäljare utbildning

Vill du jobba med ett framåtriktat gäng i en bransch under utveckling? Vill du ta nästa steg i din säljkarriär? Vårt innesäljarteam på utbildningsenheten behöver förstärkning i form av en rutinerad telefonförsäljare.

Vår verksamhet som branschorganisation och det omfattande samt även nischade kursutbudet gör att du behöver ha såväl goda ämneskunskaper som en väl utvecklad säljteknik för att lyckas i rollen. Arbetet innebär till störst del uppsökande telefonförsäljning till medlemmar och andra intressenter, men också kalla samtal, hantering av inkommande frågor, kundvård samt säljadministration. Du offererar och håller även ihop ett antal större affärer under terminerna.

Du ska ha jobbat med telefonförsäljning i minst ett par år och gärna av tjänster inom utbildning. Självklart brinner du för försäljning och att ge bra service.

Utöver att vara är en skicklig säljare vet du med dig att du är strukturerad, effektiv, målinriktad samt van att jobba i en modern systemmiljö. Då du ofta samarbetar med andra interna enheter, ställs krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Du kan uttrycka dig väl såväl skriftligt som muntligt.

Vi erbjuder en fast tjänst med 6 månaders provanställning. Ersättningen består av en grundlön kombinerat med goda provisionsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer sker löpande.


Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Srf Utbildning erbjuder branschanpassade kurser, nyhetsuppdateringar, specialistkurser och yrkesutbildningar. Som branschorganisation har vi våra medlemmar i fokus och vi drivs av att utveckla redovisnings- och lönebranschen samt erbjuda de bästa utbildningarna. Vårt kontor i Stockholm ligger mitt i city och vi finns även i Falun.

 
25
sep
25 sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2019 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender