Srf dagarna 2017 med kongress

collageSrf dagarna 2017 går av stapeln torsdagen 28 september till fredagen 29 september under samma tak som mässan Ekonomi & Företag på Kistamässan norr om Stockholm. Dagarna innehåller Srf Kongressförhandlingar, Srf Kongressmiddag på Solvalla Travbana, Srf Byråforum, Srf Löneforum och landets största branschmässa – Två fulladdad dagar anpassad för dig i redovisnings- och lönebranschen!

Läs mer och boka dig på srfdagarna.se

Information och handlingar inför kongressförhandlingarna hittar du här >> (inloggning krävs)


Srf dagarna 2016 med kongress

Onsdagen den 12 oktober slog vi upp portarna till 2016 års Srf dagar på Kistamässan. För andra året i rad så arrangerades Srf dagarna under samma tak som mässan Ekonomi & Företag. Det blev två dagar med kunskap, inspiration, nätverkande med branschkollegor och senaste nytt från branschens ledande leverantörer. Välbesökta aktiviteter var Srf Byråkonferens, Srf Löneforum, Srf gratisseminarium med redovisningsnyheter, vår mässmonter och sist men inte minst den stora kongressmiddagen på Hamburger Börs som blev en riktig fest med firandet av förbundets 80 års jubileum.

Srf konsulternas 80e kongress bjöd på en finansiell framtidsspaning, tillbakablickar och avtackningar. Det blev också ett ovanligt livligt val till förbundsstyrelsen som efter två voteringar till slut kunde genomföras.
Läs mer om Srf dagarna 2016 med kongress

Se bilder från 2016 års Srf dagar i vårt album på Facebook
facebook.com/srfkonsulterna

 

 

 
25
Sep
25 Sep

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2017 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera