Mellersta kretsen

Genom denna webbsida vill vi ge dig information om vilka vi i styrelsen är samt upplysa om vad som är på gång i kretsen. Huvudsyftet med kretsen är att skapa nätverk mellan våra medlemmar genom olika typer av aktiviteter.
Mellersta kretsen består av cirka 400 medlemmar varav cirka 300 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter. Vi sträcker oss över tre län; Värmlands län, Örebro län och Västmanlands län. Våra medlemmar finns inom postnummerområde 65-73.

Aktiviteter

Vi hoppas att genom de aktiviteter vi anordnar ska träffas och utbyta erfarenheter med varandra men även kunna erbjuda olika kursavsnitt som vi behöver både i yrket och för att behålla vår auktorisation.
Se aktiviteter

Kretsstyrelsen

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Presentation och kontaktuppgifter

Hälsningar
Yvonne Rickne
Ordförande, Srf Mellersta kretsen
Skicka e-post

 
20
nov
20 nov

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för oktober 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender