Norrlandskretsen

Vi är den till ytan största Srf kretsen med cirka 500 medlemmar i den norra halvan av landet, från Sundsvallsområdet och norrut (postnummerområde 83-98). Cirka 350 av medlemmarna är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter.

Aktiviteter

Norrlandskretsen bjuder varje år in till två större kretsträffar. Den första träffen ligger som regel i februari och den andra i augusti, då vi samtidigt har kretsårsmöte. Kretsträffarna förenar nytta med nöje. Föreläsningar i aktuella frågor, frågestunder och erfarenhetsutbyte kombineras med trivsam samvaro, god mat och mycket skratt. Våra kretsträffar brukar vara uppskattade avbrott i vardagen. Se aktiviteter

Kretsstyrelse

Norrlandskretsen är en aktiv krets med ambitioner. Det förutsätter att vi är många som kan bidra med idéer och delta i planering av gemensamma aktiviteter med mera. Presentation och kontaktuppgifter

Hör gärna av dig till mig med förslag till föreläsare, kursinnehåll och annat som du tycker är viktigt. Kanske ska vi göra en studieresa!?

Varmt välkommen!
Fredrik Dahlberg
Ordförande Srf Norrlandskretsen
Skicka e-post

 
21
okt
21 okt

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september och tredje kvartalet 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender