Östra kretsen

Srf Östra Kretsen sträcker sig geografiskt över Sörmland, Östergötland samt del av norra Småland (postnummerområde 58-64). Medlemsantalet är cirka 400 medlemmar varav cirka 300 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter.

Aktiviteter

Vi hoppas att kretsens medlemmar finner nöje i och har möjlighet att komma på de aktiviteter i närområdet som anordnas av Srf konsulterna och/eller kretsen. Träffarna, kurstillfällena är ett utmärkt sätt att förkovra sig i yrket och ger tillfälle till erfarenhetsutbyte och trevliga, nyttiga kontakter med kollegor.

Kommande aktivitet i kretsen är  30-31 augusti då vi har årsmöte och kunskaps/inspirationsdagar. Vi har förkovran tillsammans med Claes Eriksson och Mikael Carlsson, Srf konsulterna som informerar om utveckling inom förbundet. Vidare har vi trevlig samvaro i en avkopplande miljö med middag under torsdagskvällen. Allt detta sker på Sandvik gård, Åby där man kan njuta av spa m.m.

Information och inbjudan till detta är under distribution, men reservera gärna dagarna redan nu.

Se aktiviteter

Kretsstyrelsen

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Presentation och kontaktuppgifter

Hälsningar
Björn Svensson
Ordförande, Srf Östra kretsen
Skicka e-post

 
20
aug
20 aug

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juli 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender