Östra kretsen

Srf Östra Kretsen sträcker sig geografiskt över Sörmland, Östergötland samt del av norra Småland (postnummerområde 58-64). Medlemsantalet är cirka 400 medlemmar varav cirka 300 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter.

Aktiviteter

Vi hoppas att kretsens medlemmar finner nöje i och har möjlighet att komma på de aktiviteter i närområdet som anordnas av Srf konsulterna och/eller kretsen. Träffarna, kurstillfällena är ett utmärkt sätt att förkovra sig i yrket och ger tillfälle till erfarenhetsutbyte och trevliga, nyttiga kontakter med kollegor.

Kommande aktivitet i kretsen är  24-25 augusti då vi har årsmöte och kunskaps/inspirationsdagar. Vi har förkovran tillsammans med Sven-Inge Danielsson, besök av Srf konsulterna som informerar om utveckling inom förbundet. Vidare har vi trevlig samvaro i en avkopplande miljö med middag under torsdagskvällen. Allt detta sker på Sandvik gård, Åby där man kan njuta av spa m.m.

Information och inbjudan till detta kommer längre fram under våren, men reservera gärna dagarna redan nu.

Se aktiviteter

Kretsstyrelsen

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Presentation och kontaktuppgifter

Hälsningar
Björn Svensson
Ordförande, Srf Östra kretsen
Skicka e-post

 
25
apr
25 apr

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för mars och första kvartalet 2018 till Skatteverket om du använder e-tjänsten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender