Stockholmskretsen

Genom denna webbsida vill vi ge dig information om vilka vi i styrelsen är samt upplysa om vad som är på gång i kretsen. Huvudsyftet med kretsen är att skapa nätverk mellan våra medlemmar genom olika typer av aktiviteter.

Stockholmskretsen är Srf konsulternas största krets med cirka 1 900 medlemmar varav cirka 1 100 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter. Våra medlemmar finns inom postnummerområde 10-19 och sträcker sig till Uppsala 74-76.

Aktiviteter

Vi hoppas att genom de aktiviteter vi anordnar ska träffas och utbyta erfarenheter med varandra men även kunna erbjuda olika kursavsnitt som vi behöver både i yrket och för att behålla vår auktorisation.
Se våra kretsaktiviteter

Kretsdokument

Här hittar du som är medlem Srf Stockholmskretsens dokument. För att komma åt dokumenten behöver du logga in.
Dokument för Stockholmskretsen

Kretsstyrelsen

För att Stockholmskretsens styrelse ska kunna arbeta med största möjliga bredd är det viktigt att vi får ta del av dina förslag och synpunkter så kontakta oss.
Presentation och kontaktuppgifter

Hälsningar
John E Eriksson
Ordförande, Srf Stockholmskretsen
Skicka e-post

 
20
sep
20 sep

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för augusti 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender