Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB

Branschens egen kvalificerade utbildning på högskolenivå som hjälper dig att nå kraven för auktorisation på mindre än ett år. Efter att ha läst och tentat samtliga ämnen på denna utbildning med godkänt resultat når du den teoretiska nivån som krävs för att ansöka om auktorisation. Du kommer inte att behöva göra Auktorisationsexamen eftersom utbildningen säkerställer dina kunskaper för att arbeta som Auktoriserad Redovisningskonsult.

Utbildningen är för dig som redan uppfyller gällande praktikkrav för auktorisation och som vill kunna arbeta vid sidan av studierna, studera när det passar och vara borta så lite som möjligt från både arbetsplatsen och hemmet. Via ett smart upplägg med lärarledda föreläsningstillfällen, onlinekurser kombinerat med distansstudier på egen hand och arbete vid sidan av studierna får kursen både praktisk förankring och blir dessutom mycket kostnadseffektiv.

Utbildningens delkurser

Utbildningen består av fem delkurser. Välj själv vilket ämne du vill starta med. Varje delkurs avslutas med en digital tentamen vid ett speciellt datum.

  • Redovisning
  • Rex (f d Reko)
  • Ekonomistyrning
  • Beskattningsrätt och moms
  • Juridik/Handelsrätt

Behöver du komplettera med enstaka ämnen som du saknar för att ansöka om auktorisation kan du läsa dem som separata kurser ur denna utbildning.

Utbildningen är för dig som

  • arbetat som redovisningskonsult med fullt ansvar för externa kunduppdrag under minst 3 år.

Vi rekommenderar även att du har gymnasiekompetens, men det är inget krav.

Efter genomförd utbildning

Efter att ha läst och tentat samtliga ämnen på denna utbildning med godkänt resultat och arbetat som redovisningskonsult med externa kunduppdrag under minst 3 år är du klar för att skicka in en ansökan om auktorisation och medlemskap i Srf konsulternas förbund. Läs mer här

 

Ansök till utbildningen PUB

Recension från kursdeltagare

Det bästa är ju att man läser teori och samtidigt så får man praktik på jobbet då blir det mer på riktigt. Man förstår mer och kan använda sin kunskap nästan direkt dagen efter föreläsningen.

Läs mer om auktorisationen och vad Mirsada tycker om utbildningen Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB på tidningenkonsulten.se

Mirsada Sljivo
LRF Konsult
 
28
maj
28 maj

Omsättning över 40 miljoner kr

Om ditt företag har en omsättning på över 40 miljoner kr ska – momsen för april 2018 vara bokförd på Skatteverkets konto – moms- och arbetsgivardeklarationer för april 2018 ha kommit in till Skatteverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender