Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB

Branschens egen kvalificerade utbildning på högskolenivå som hjälper dig att nå kraven för auktorisation på mindre än ett år. Efter att ha läst och tentat samtliga ämnen på denna utbildning med godkänt resultat når du den teoretiska nivån som krävs för att ansöka om auktorisation. Du kommer inte att behöva göra Auktorisationsexamen eftersom utbildningen säkerställer dina kunskaper för att arbeta som Auktoriserad Redovisningskonsult.

Utbildningen är för dig som redan uppfyller gällande praktikkrav för auktorisation och som vill kunna arbeta vid sidan av studierna, studera när det passar och vara borta så lite som möjligt från både arbetsplatsen och hemmet. Via ett smart upplägg med lärarledda föreläsningstillfällen, onlinekurser kombinerat med distansstudier på egen hand och arbete vid sidan av studierna får kursen både praktisk förankring och blir dessutom mycket kostnadseffektiv.

Utbildningens delkurser

Utbildningen består av fem delkurser. Välj själv vilket ämne du vill starta med. Varje delkurs avslutas med en digital tentamen vid ett speciellt datum.

  • Redovisning
  • Rex (f d Reko)
  • Ekonomistyrning
  • Beskattningsrätt och moms
  • Juridik/Handelsrätt

Behöver du komplettera med enstaka ämnen som du saknar för att ansöka om auktorisation kan du läsa det som separat kurs ur denna utbildning.

Utbildningen är för dig som

  • arbetat 3 år eller mer som redovisningskonsult med eget kundansvar
  • har gymnasiekompetens
  • är ansluten hos Srf konsulterna*

*Ansluten till Srf konsulterna antingen genom att vara anställd på en Srf ansluten byrå eller genom att ha ett Srf Redovisningspaket student. Om du inte redan är ansluten till Srf konsulterna ansöker du om Srf Redovisningspaket student i samma formulär som du fyller i när du ansöker till utbildningen.

Ansök till utbildningen

Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB är en auktorisationsutbildning som du ansöker till. En validering av din praktiska erfarenhet kommer att göras. Har du redan motsvarande högskola inom en del av ämnesområdena i kursen kan du tillgodoräkna dig dem. Vi behöver då dina studieintyg i samband med ansökan, vilka också ska valideras. Inför ansökan bör du förbereda dig med referenser som kan intyga din praktiska erfarenhet.

OBS! Dina arbetsintyg ska bifogas ansökan.

Ansökan Auktoriserad Redovisningskonsult PUB

 
22
jan
22 jan

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för december 2017 och sista kvartalet 2017 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera