Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB

Branschens egen kvalificerade påbyggnadsutbildning på högskolenivå som hjälper dig att nå kraven för auktorisation på mindre än ett år. Via ett smart upplägg med lärarledda föreläsningstillfällen och onlinekurser kombinerat med distansstudier på egen hand, får kursen både praktisk förankring och blir dessutom mycket kostnadseffektiv.

Utbildningen är för dig som

  • Har som mål att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.
  • Vill kunna arbeta vid sidan av studierna, studera när det passar och vara borta så lite som möjligt från både arbetsplatsen och hemmet.
  • Har arbetat som redovisningskonsult med fullt ansvar för kunduppdrag under minst 2 år. Fullt ansvar för kunduppdrag inkluderar arbete med skatter, bokslut, inkomstdeklarationer och rådgivning på redovisnings- och/eller revisionsbyrå och har god förståelse för det regelverk som styr detta.

Kurserna i vår PUB-utbildning vänder sig även till dig som inte arbetar som redovisningskonsult idag, men du behöver ha arbetat med skatter, bokslut och inkomstdeklarationer (och ha god förståelse för det regelverk som styr detta) under minst 2 år. Kurserna ger dig rätt utbildningsnivå för en framtida karriär som Auktoriserad Redovisningskonsult. När du ska ansöka om auktorisation krävs det att du arbetat minst 3 år på en redovisningsbyrå eller revisionsbyrå. För mer information och bokning mejla

Utbildningens delkurser

Utbildningen består av fem delkurser. Välj själv vilket ämne du vill starta med. Varje delkurs avslutas med en digital tentamen vid ett speciellt datum.

  • Redovisning
  • Rex (f d Reko)
  • Ekonomistyrning
  • Beskattningsrätt och moms
  • Juridik/Handelsrätt

För dig som ska komplettera dina studier med enstaka kurser

Om du vill bli Auktoriserad Redovisningskonsult efter att du gått enstaka kurser i PUB-utbildningen rekommenderar vi att du validerar din utbildning och praktik. Med utförd validering säkerställer du att din utbildningsbakgrund och praktik uppfyller våra antagningskrav för att bli auktoriserad. Om du vill ha en validering uppger du det i ansökan för Auktorisationsutbildningen.

Efter genomförd PUB-utbildning

För dig som efter avslutad PUB-utbildning vill bli Auktoriserad Redovisningskonsult behöver du efter att ha genomfört din sista kurs skicka in en auktorisationsansökan tillsammans med ett arbetsintyg som intygar att du har tre års praktisk erfarenhet som redovisningskonsult.

Examen

Efter godkänd auktorisationsansökan ska auktorisationsexamen genomföras för att du ska bli Auktoriserad Redovisningskonsult. Har du genomfört samtliga fem delkurser med samtliga tentamen godkända i PUB-utbildningen, behöver du inte genomföra auktorisationsexamen.

Ansök till utbildningen PUB

Recension från kursdeltagare

En branschanpassad utbildning med ett skräddarsytt upplägg för oss som redan jobbar som redovisningskonsulter, jag är helnöjd!

Läs mer på tidningenkonsulten.se

Sandra Rönnfjord

Det bästa är ju att man läser teori och samtidigt så får man praktik på jobbet då blir det mer på riktigt. Man förstår mer och kan använda sin kunskap nästan direkt dagen efter föreläsningen.

Läs mer om auktorisationen och vad Mirsada tycker om utbildningen Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB på tidningenkonsulten.se

Mirsada Sljivo
LRF Konsult
 
01
jul
01 jul

Inkomstdeklaration – blankett

Sista dagen att lämna Inkomstdeklaration 2, 3 och 4 på papper för juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 30 september 2019 – 31 oktober 2019 – 30 november 2019 – 31 december 2019

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender