Redovisningsbranschen

Auktorisation inom redovisning

De Auktoriserade Redovisningskonsulterna utgör eliten inom redovisningsbranschen. Vi har karriärvägarna klara och visar dig gärna din väg till framgång mot en allt mer efterfrågad yrkesroll. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som skapar status och identitet för en viktig yrkeskår. De Auktoriserade konsulterna är de bästa i landet – Sveriges ess! Din väg dit börjar hos Srf konsulterna.

Kompetensutveckling

Srf konsulterna erbjuder ett stort utbud branschanpassade utbildningar som håller dina kunskaper uppdaterade och ger dig kunskap i praktiken. Vår målsättning är att du ska få användning av dina kunskaper direkt efter avslutad utbildning. Välj bland allt från grundkurser och nyhetsuppdateringar till specialist- och rådgivningskurser. Vi kan också erbjuda en auktorisationsutbildning till Auktoriserad Redovisningskonsult. Då vi är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön ligger vi alltid steget före. Dessutom har vi de bästa lärarna landet har att erbjuda.

Driver branschfrågor

Som branschförbund bedriver vi ett aktivt lobbyarbete som syftar till en sund branschutveckling. Vi är en naturlig remissinstans för frågor inom redovisnings- och löneområdet samt driver frågor till nytta för branschen och dess uppdragsgivare. Vi har samarbeten med ett antal intressenter och vi finns representerade i ett antal av landets beslutsfattande organ.

 
20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om pappersblankett används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender