Digital inlämning av årsredovisning

Det pågår en digitalisering av inlämningen av årsredovisning till Bolagsverket. Det är en tidsfråga innan det blir obligatorisk. Därför är det viktigt att snarast möjligt skapa fungerande rutiner för att få inlämningen av årsredovisningen så smidig som möjligt.

Srf konsulterna vill tillsammans med dig som är verksam, vara med och bidra i utvecklingen av den processen bland annat genom att samla in frågor och förmedla dem till rätt part. Dels för att ge dig svar, dels driver vi på utvecklingen hos både Bolagsverket och programvaruleverantörerna.

Här hittar du några vanliga frågor och svar om digital inlämning av årsredovisning. Du har också möjlighet att lyfta din egen fråga eller framföra någon synpunkt.

Ställ din fråga om digital inlämning av årsredovisning


Läs mer och boka vår onlinekurs Digital inlämning av årsredovisning – update 2020

FAQ – Vanliga frågor och svar om digital inlämning av årsredovisning  
FAQ – Vanliga frågor och svar om digital inlämning av årsredovisning: Varför måste jag ha en programvara?  
FAQ – Vanliga frågor och svar om digital inlämning av årsredovisning: Varför kan jag inte skicka in årsredovisningen som en pdf?  
FAQ – Vanliga frågor och svar om digital inlämning av årsredovisning: Vad händer om min kund inte skriver under fastställelseintyget efter det att jag laddat upp årsredovisningen i eget utrymme? Är det obegränsat med tid som den ligger i eget utrymme?  
 
20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2021 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender