Karriär inom redovisning

Kvalificerad redovisningskonsult är ett framtidsyrke i ett land där företagandet blomstrar. Redovisningskonsulterna är en av svenskt näringslivs viktigaste partners. Många företagare behöver stöd och hjälp med ekonomihantering och Sverige behöver fler kvalitetssäkrade redovisningskonsulter på marknaden.

Hos Srf konsulterna finns ett antal möjligheter för dig som vill göra karriär inom redovisning. För dig som är redovisningskonsult har vi en auktorisationsutbildning som ger de teoretiska kunskaper du behöver för att bli Auktoriserad Redovisningskonsult. Är du redan Srf Auktoriserad Redovisningskonsult® kan ditt nästa steg i karriären vara att bli Srf Certifierad Affärsrådgivare.

Auktorisation

Med vår auktorisationsutbildning kan du på mindre än ett år nå de teoretiska kraven för att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®. Utbildningen är för dig som vill kunna arbeta vid sidan av studierna, studera när det passar och vara borta så lite som möjligt från både arbetsplatsen och hemmet.

Utbildningen består av fem delkurser som du kan läsa i vilken ordning du vill. Behöver du komplettera vissa ämnen du saknar för att ansöka om auktorisation kan du läsa enstaka delkurser ur denna utbildning.

Läs mer om vår auktorisationsutbildning Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Auktoriserad Redovisningskonsult


Certifiering

Utbildningsprogrammet till Srf Certifierad Affärsrådgivare är en bra karriärväg för dig som redan är Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®.

Som Auktoriserad Redovisningskonsult är du en naturlig rådgivare för dina kunder. Du har rätt kompetens och starka löpande kundkontakter som ger en bra bild av kundföretagens utveckling. För att tydliggöra din roll mot ökad rådgivning erbjuder vi möjligheten att bygga på din auktorisation med att bli Srf Certifierad Affärsrådgivare.

Läs mer om vårt utbildningsprogram Srf Certifierad Affärsrådgivare

 
20
nov
20 nov

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för oktober 2019 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender