Sök konsult

Hitta din Srf Auktoriserade konsult och rådgivareHjälp med bokföring

Alla företagare i Sverige ska följa Bokföringslagen och i många fall även Aktiebolagslagen, vilket inte är så lätt för den som inte kan ekonomi. Som företagare ska du ha möjlighet att fokusera på det du brinner för – din kärnverksamhet. Ekonomi och lönehantering ska du överlåta till någon som har de rätta kunskaperna på området – en Auktoriserad Redovisningskonsult.

350 000 företagare har redan gjort sitt val

Våra Auktoriserade Redovisningskonsulter och deras kollegor arbetar idag på uppdrag åt cirka 350 000 företag och hjälper dem med allt från bokföring, deklarationer, bokslut, skatter, löner, fakturor till ekonomisk analys och rådgivning. Som företagare kan du välja att lägga ut hela ekonomihanteringen eller delar av den till en redovisningsbyrå.

Auktorisationen är till för företagen

När du anlitar en byrå med Auktoriserade Redovisningskonsulter vet du att du får hjälp av ett företag som har rätt kompetens, flera års erfarenhet och kvalitetssäkrade effektiva rutiner. Det finns många både seriösa och oseriösa aktörer i redovisningsbranschen idag så var noga när du väljer din konsult. Bara det bästa är gott nog för ditt företag! En Auktoriserad Redovisningskonsult är kvalitetssäkrad via auktorisationen och har högt förtroende på marknaden. Att den som sköter ditt företags bokföring har högt förtroende hjälper även till att skapa ökat förtroende för ditt företag. En Auktoriserad Redovisningskonsult är en professionell affärspartner som för många företagare blir ett oumbärligt stöd och bollplank i frågor kring ekonomi och företagande.

Rapport om årsredovisningen – kvalitetskvittot för företag

En Auktoriserad Redovisningskonsult kan dessutom skriva en Rapport om årsredovisningen, alternativt årsbokslutet, som är ett kvitto på god kvalitet i ditt företags redovisning. Rapport om årsredovisningen, alternativt årsbokslutet, är värdefull och uppskattas av banker och andra kreditgivare.
Läs mer om Rapport om årsredovisningen

Sök/hitta din Auktoriserade Redovisningskonsult eller redovisningsbyrå här

 
20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om pappersblankett används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender