Srf Medlemswebb

Endast för Auktoriserade medlemmar och deras företag:

En smart lösning för dig som snabbt och enkelt vill ha en snygg, professionell, informativ, aktuell och uppdaterad hemsida. Srf Medlemswebb ger stor effekt med liten insats vilket är precis det många i branschen behöver, eftersom kärnverksamheten kräver stort fokus.

Srf Medlemswebb, är en tjänst som ger dig och ditt företag en egen hemsida.  Den levereras som en färdig mall där du själv kan fylla på med eget unikt innehåll.  Srf Medlemswebb innehåller en startsida som profileras med medlemsföretagets egen logga, ett informationsflöde som bygger på artiklar från tidningen Företagsaktuellt, en sida med en presentation av företaget och en sida med kontaktinformation. Dessutom får ni en tjänstesida som beskriver alla de tjänster ni erbjuder företag.

Se vår demowebb

På startsidan finns både Srf konsulternas Nyhetsbevakningstjänst och Kalendarium med viktiga datum presenterat. Medlemsföretaget profilerar startsidan med egen logotyp och det finns också möjlighet att ha eget bildmaterial. I hemsideslösningen får ni även tillgång till färdiga sidor som innehåller information om auktorisationen, Rex och rapport om årsredovisningen. Dessa sidor uppdateras automatiskt vilket innebär att medlemsföretaget själv inte behöver uppdatera information på dessa sidor om och när det sker förändringar. Även informationsflödet från tidningen Företagsaktuellt som presenteras på webben, uppdateras per automatik.

För att profilera hemsidan med egen företagslogotyp är kravet att logotypen är i digitalt format som funkar för webb (exempelvis jpg, png, gif).

Pris: från 6 500 kronor per år.  I  priset för Srf Medlemswebb ingår tjänsten Srf Digitalt nyhetsbrev till kund.

Srf Digitalt nyhetsbrev till kund

En smart paketlösning för att skicka digitalt nyhetsbrev till dina kunder avsedd både för dig som har Srf Medlemswebb och dig som redan har en egen hemsideslösning och endast vill ha ett digitalt nyhetsbrev till dina kunder. Nyhetsbrevet bygger på tidningen Företagsaktuellt som vänder sig till små och medelstora företag och innehåller nytt och aktuellt främst inom skatteområdet. En populär produkt som sedan många år finns som en tryckt utgåva. Många har den redan idag i tryckt format till sina kunder profilerad med sin byrås egen logotyp. I den digitala prenumerationen kan du själv enkelt uppdatera mottagarlistan med nya kunder och plocka bort de kunder som inte längre ska ha det digitala nyhetsbrevet.

För att profilera det digitala nyhetsbrevet med egen företagslogotyp är kravet att logotypen är i digitalt format som funkar för webb (exempelvis jpg, png, gif).

Pris: från 4 000 kronor per år

Boka och anmäl intresse

Tjänsterna Srf Medlemswebb och Srf Digitalt nyhetsbrev kund är endast är till för Auktoriserade medlemmar hos Srf konsulterna.
Du som är intresserad av att starta upp eller vill veta mer om den här lösningen kommer att ha kontakt direkt med vår leverantör.

Intresseanmälan för mer information om Srf Medlemswebb 
Intresseanmälan för mer information eller beställning av Srf Nyhetsbrev 

 
22
okt
22 okt

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september och tredje kvartalet 2018 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender