Srf konsulterna föreläser om redovisning

Som branschförbund har vi både experter och branschansvariga inom våra verksamhetsområden. Vi bedriver ett omfattande lobbyarbete och är en självklar remissinstans inom frågor som är viktiga för branschen. Srf konsulterna har också koll på trender och branschstatistik – de visar tydligt att redovisningskonsultyrket är ett yrke på stark frammarsch. Yrkesrollen genomgår en förändring och utvecklas i takt med den digitala utvecklingen mer och mer mot den spännande rådgivarrollen.

Vi besöker gärna din skola/kurs och håller en kostnadsfri föreläsning om hur det är att jobba som Redovsiningskonsult och Auktoriserad Redovsiningskonsult. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

  • Ex seminarier, gruppövningar
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi erbjuder dig som studerar ett mycket förmånligt studerandemedlemskap i Srf konsulternas förbund. På så sätt får du in en fot i redovisningsbranschen redan under studietiden. I studerandemedlemskapet ingår bland annat tidningen Konsulten, tidningen Företagsaktuellt, nyhetsbrev och Reko-boken.

Läs mer om studerandemedlemskap

Vi kan också:

  • validera dina teoretiska kunskaper
  • hjälpa till vid uppsatsskrivning och examensarbeten – (kontakt med Helen B?)
  • svara på frågor kring auktorisation och medlemskap – (kontakt medlem – fråga dem hur de vill ha det!)

 
20
dec
20 dec

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för november 2017 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender

Srf Nyheter

Se alla nyheter
Prenumerera