Uppsägning av medlemskap

Om du vill säga upp din auktorisation hos Srf konsulterna kan vi erbjuda följande möjligheter att vara ansluten:

Intressemedlemskap, för dig som är Auktoriserad Redovisningskonsult eller Auktoriserad Lönekonsult men av någon anledning inte kan vara kvar som auktoriserad medlem. Med intressemedlemskapet har du möjlighet att inom 2 år komma tillbaka som auktoriserad på de antagningsregler du tidigare trädde in på. Efter fem år gäller ny ansökan. Kostnad 300kr/år. I medlemskapet ingår prenumeration på digitalt nyhetsflöde och e-bibliotek med branschlitteratur.

Srf Servicepaket: Som Servicekund behåller du många av våra förmåner som våra auktoriserade medlemmar har. Så som smarta verktyg, rådgivning samt förmåner och rabatter. Skillnaden är att en Servicekund får under inga som helst omständigheter använda Srf konsulternas namn eller logotyp i sin marknadsföring/profilering. Servicekunder marknadsförs ej av förbundet och har inte rösträtt vid den årliga kongressen eller vid kretsårsmöte. Mer information om Srf Servicepaket hittar du här.

I vårt uppsägningsformulär kan du både säga upp din auktorisation/medlemskap samt välja gå över till annan anslutning.

Uppsägning eller ändring av medlemskap

20
maj
20 maj

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för april 2022 till Skatteverket om pappersblankett används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender