Sök ny kurs

Förberedelsekurs Auktorisationsexamen Lön – distanskurs

En bra förberedelse för dig som ska genomföra Auktorisationsexamen Lön. Vi går igenom exempel på frågeställningar, ämnesområden och övriga praktiska frågor kring Digital Examen.

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kunskapsnivå: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
Kursen finns även som klassrumskurs
För dig som är: Lönekonsult
Kunskapsnivå: Auktorisation
DISTANSKURS 24 aug 2020  (Sista anmälningsdag 3 aug 2020)
Ordinarie pris: 2 600 kr exkl. moms
Medlemspris: 2 600 kr exkl. moms
Praktisk info Boka kursen

Tid:
Starttid dag 1 kl 09:30. Sluttid kl 16:30.

Kurslokal:
Distanskurs

Praktisk info:

Hålltider
09.30-12.00 Föreläsning med avbrott för bensträckare
12.00-13.00 Lunch
13.00-ca 16.30 Föreläsning, med avbrott för fika ca 14:30-14:50


Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Förberedelsekurs Auktorisationsexamen Lön – distanskurs

Den här kursen genomförs helt och hållet på distans. Undervisningen sker till största delen som livesänt webinar där du har möjlighet att interagera och ställa frågor till kursledaren, göra övningsuppgifter och få direktåterkoppling på dina funderingar. Inför webinardagen studerar du på egen hand i onlinemoduler med  bl a videoföreläsningar, texter och olika övningsuppgifter.

Kursinnehåll

Den här distanskursen ger en bra förberedelse för dig som ska utföra Auktorisationsexamen Lön. Du får grepp om vad en auktoriserad lönekonsult ska behärska och vilka förväntningar som finns på rollen. Vi går igenom hur examen går till och vad man bör tänka på inför och under själva genomförandet. Du får också se ett antal exempel på frågeställningar och ämnesområden och även inblick i övriga praktiska frågor kring Digital Examen.

En stor del av dagen ägnas också åt exempelfrågor inom alla tre delproven i den Digitala Examen. Här går vi igenom olika typer av frågeställningar såväl som vilka ämnesområden som kan komma att beröras.

Ingår

Digital kursdokumentation

Kursen finns även som klassrumskurs >>

 
Välj kurstillfälle