Sök ny kurs

Mikro Selekt 2019

Redovisningsbranschens premiumabonnemang – Mikro Selekt – är ett mycket förmånligt och tidseffektivt abonnemang med tolv nya mikrokurser per kalenderår för dig som kontinuerligt vill uppdatera din kompetens, addera nya insikter, idéer arbetsmetoder. Boka redan nu och var med från början! 

Mer om kursen
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kunskapsnivå: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
För dig som är: Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare, Ekonomiansvarig, Redovisningsassistent, Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Revisor, Rådgivare
Kunskapsnivå: Nyheter
Ordinarie pris: 5 495 kr exkl. moms Medlemspris: 4 495 kr exkl. moms Boka kursen
Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Q1

Q2

Q3

Q4

Mikro Selekt 2019

(Klicka på de rosa rutorna för att läsa om varje kurs)

Mikro Selekt 2019 innehåller tolv mikrokurser per kalenderår. Varje kvartal får du tillgång till tre nya mikrokurser med start första veckan i februari 2019. Mikrokurserna har hög nyttofaktor med stark koppling till aktuella händelser, effektiva arbetsmetoder och rådgivarrollen. Ämnesområdena är noggrant utvalda av våra experter för att du som arbetar med redovisning på ett enkelt sätt ska hålla dig ajour och hitta arbetsmetoder som effektiviserar ditt arbete. 

Vi lanserar tre nya mikrokurser per kvartal, vilket ger dig 12 kurser per år.

För att optimera din online-tid är kurserna komprimerade till ca 30-45 minuter och växlar mellan korta videoföreläsningar och interaktiva övningar. I kurserna hittar du även genvägar till fördjupningsmaterial, smarta verktyg och i vissa fall rabattkoder till fördjupningskurser.

Kurserna distribueras online och du kan välja att genomföra kurserna när det passar dig och självklart kan du repetera så mycket du vill. Väljer du att genomföra kurserna i din mobil är det bra att veta att de är anpassade för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 och större. Kursavgiften faktureras i samband med bokning.

Hur lång tid är abonnemanget tillgängligt?

I takt med att nya mikrokurser släpps är de tillgängliga för dig under hela 2019, därefter kommer du fortfarande ha möjlighet att repetera alla kurser vars innehåll fortfarande är giltigt under hela 2020. Du kan boka dig på abonnemanget när som helst under 2019 och får då tillgång till både lanserade och kommande kurser. 
Abonnemanget förlängs automatiskt med ett kalenderår i taget om det inte sägs upp senast den 31/1 det nya abonnemangsåret.

Företagsabonnemang

Företagsabonnemang – är ni fyra eller fler på byrån som vill abonnera på Mikro Selekt?
Kontakta oss för mer information och prisuppgifter

Aktualitetstimmar 

Syftet med Mikro Selekt är att hålla sig uppdaterad i realtid – d v s under innevarande år. Ur ett kompetensperspektiv är vår rekommendation att du genomför kurserna i takt med att de släpps. Ur ett aktualitetstimme-perspektiv ska samtliga tolv mikrokurser vara genomförda under aktuellt kalenderår (dock senast 31/1 året därpå) för att generera aktualitetstimmar.
Mikroabonnemanget ger totalt 8 aktualitetstimmar. Beroende på nyhets- och aktualitetsflödet kan fördelningen komma att justeras något under året.
(Aktualitetstimmar utgår inte för enstaka genomförda kurser).

Mikroabonnemanget passar dig som

  • Jobbar med redovisning
  • Vill få del av experternas råd, kunskaper och insyn i branschen
  • Vill ha komprimerade informationsfilmer, interaktiva övningar, smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete
  • Vill tidsoptimera ditt lärande online

Vanliga frågor och svar om Mikro Selekt hittar du här >>

Recension från kursdeltagare

Grym kurs! Rekommenderar alla mina kollegor att gå dessa Mikrokurser, formatet är perfekt! Fortsätt gärna!

Mikro Selekt-kund

Det är ett riktigt bra upplägg, det är nästan alltid så att man får planera för att lägga en kurs, nu är det tvärtom jag kan ta mig tid när jag har tid för kursen. Ämnena har hittills alltid varit aktuella och mycket intressanta.

Carina Seimertz
Överås Redovisning AB

Jag tycker Mikro Selekt är ett fantastiskt bra sätt att lära nya saker. Smidigt, enkelt och mycket bra kursledare!

Göran Högberg
Värmlands Revision AB

Har tyvärr inte hunnit se alla än, men tycker konceptet är bra. Snabbt och effektivt sätt att få utbildning i aktuella ämnen.

Johan Lundgren
Novum Ekonomi AB

Jag tycker att kurserna jag gått har varit jättebra. Jag tycker det är bra att kurserna är korta men att man ändå kan hålla sig uppdaterad både vad gäller nyheter, kommande förändringar och inte minst de proaktiva delarna. Det blir tyvärr ofta så att det är skatt och redovisning som prioriteras när jag väljer kurser, varför jag är jättepositiv och glad över kurserna vad gäller nyckeltal, analyser och gången vid överklagande till SKV. Toppenidé med mikrokurser – tack.

Katarina Dahlin
K&U Dahlin Ekonomikonsult AB

Är jättenöjd med Mikro Selekt! Passar mig utmärkt att gå på lediga stunder när jag har full fokus och jag tycker även att kursen fångar upp viktiga och nyttiga aktuella ämnen. Jag är ännu inte klar men är hittills väldigt nöjd.

Kristina Mellvé
Strandängens Redovisning AB

Jag uppskattar verkligen dessa korta kurser som man kan ta när man har lite tid över. Att slippa avsätta en hel dag till kurs underlättar. Kurserna är bra uppbyggda med kunniga föreläsare som verkligen kan förmedla.

Örjan Hagel
Hagel Konsult Sverige AB
 
Boka kurs
16
dec
16 dec

Inkomstdeklaration – blankett

Sista dagen att lämna Inkomstdeklaration 2, 3 och 4 på papper för juridiska personer med räkenskapsår som slutade: – 31 maj 2019 – 30 juni 2019

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender