Sök ny kurs

Mikro Selekt 2021

Redovisningsbranschens premiumabonnemang innefattar åtta nyproducerade mikrokurser under kalenderåret 2021. I mitten av december får du också tillgång till en inspelning av Nyhetsdagen webinar, med de viktigaste nyheterna inom skatt och redovisning inför 2022. Året avslutas med Mikro-puls, ett nutidstest med frågor kopplade till Nyhetsdagen. 

Mer om kursen

Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kurstyp: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
För dig som är: Byråledare, Ekonomiansvarig, Lönekonsult, Redovisningsassistent, Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Revisor
Kunskapsnivå: Nyheter, Ämnesspecifik
Ordinarie pris: 5 495 kr exkl. moms Medlemspris: 4 495 kr exkl. moms Boka kursen
Medlemspris gäller för Srf auktoriserad medlem, Srf medlem, anställd på Srf företag, studerandemedlem och för dig som har Srf Servicepaket. För att erhålla medlemspris som intressemedlem krävs att du även har ett Srf Servicepaket.

Mikrokurs #8

(Klicka på de rosa rutorna för att läsa om innehållet i kurserna)

Mikro Selekt 2021

Kompetensutveckling i din yrkesroll – aktuellt – enkelt – tidseffektivt – fortlöpande

Redovisningsbranschens premiumabonnemang innefattar åtta nyproducerade mikrokurser under kalenderåret 2021. I mitten av december får du också tillgång till en inspelning av Nyhetsdagen webinar, med de viktigaste nyheterna inom skatt och redovisning inför 2022. Året avslutas med Mikro-puls, ett nutidstest med frågor kopplade till Nyhetsdagen.

Vilka kurser blir det i år?

Utbudet av kurser anpassas utifrån nyheter, aktuella händelser och rekommendationer från Srf konsulternas experter samt önskemål från kursdeltagare.

Hur bokar jag mig och när får jag åtkomst till kurserna?

Du kan boka dig på abonnemanget när som helst under hela 2021 och får då omedelbar tillgång till redan lanserade kurser. Såväl lanserade som tillkommande mikrokurser når du via din kursportfölj på Mina sidor (Srf konsulternas webbplats).
Mikrokurserna produceras löpande under 2021 och lanseras enligt följande:

  • Före sommaren får du tillgång till fyra mikrokurser med start i början av februari
  • Efter sommaren släpps resterande fyra mikrokurser med start i september
  • I december lägger vi även till Nyhetsdagen som inspelat webinar i din kursportfölj

Du kan välja att genomföra kurserna när det passar dig och självklart kan du repetera så mycket du vill. Väljer du att genomföra kurserna i din mobil är det bra att veta att de är anpassade för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 och större. Kursavgiften faktureras i samband med bokning.

Vad får kurserna för omdömen?

Mikrokurserna får högsta betyg – så många som 97 % svarar att de skulle rekommendera Mikro Selekt till en kollega eller vän. Gällande kursinnehåll, pedagogiskt upplägg, användarvänlighet och kunskapsmässig måluppfyllelse ger 91% genomgående högsta betyg. Längst ner på sidan kan du läsa utlåtanden från några av våra Mikro Selekt-kunder.

Hur lång tid tar kurserna att genomföra?

För att optimera inlärning och din onlinetid är varje kurs komprimerad till ca 30-45 minuter och växlar mellan korta föreläsningar och interaktiva övningar. Genomförandetid för Nyhetsdagen (inspelat webinar) är två timmar. I kurserna hittar du även genvägar till relevant fördjupningsmaterial, smarta verktyg och annat extramaterial som verkligen gör nytta i ditt arbete.

Hur lång tid är abonnemanget tillgängligt?

I takt med att nya mikrokurser släpps är de tillgängliga för dig under hela 2021. Du har även möjlighet att under hela 2022 gå tillbaka till de kurser vars innehåll fortfarande är giltigt, för till exempel repetition. Abonnemanget förlängs automatiskt med ett kalenderår i taget om det inte sägs upp senast den 31/12 under abonnemangsåret.

Företagsabonnemang

Är ni fyra eller fler på byrån som vill abonnera på Mikro Selekt?
Kontakta oss för mer information och prisuppgifter

Aktualitetstimmar

Syftet med Mikro Selekt är att hålla sig uppdaterad i realtid – d v s löpande under innevarande år. Ur ett kompetensperspektiv är vår rekommendation att du genomför kurserna i takt med att de släpps. Mikroabonnemanget ger totalt 8 aktualitetstimmar under förutsättning att du genomfört samtliga åtta mikrokurser och att du svarat på frågorna i Mikro-puls senast 31/1 2022. Exakt antal timmar per kategori (redovisning, skatt, övrigt) kan utifrån komma att justeras något under året utifrån nyhets- och aktualitetsflödet. Aktualitetstimmar utgår inte för enstaka genomförda kurser.

Mikroabonnemanget passar dig som

  • Jobbar med redovisning
  • Vill få del av experternas råd, kunskaper och insyn i branschen
  • Vill ha komprimerade informationsfilmer, interaktiva övningar, smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete
  • Vill tidsoptimera ditt lärande online

Fler vanliga frågor och svar om Mikro Selekt hittar du här >>

Recension från kursdeltagare

Mikro kurserna är väldigt bra! Pedagogiska och med aktuella ämnen.

Kursdeltagare

Smidiga kurser!

Kursdeltagare

Bra med exempel och övningar och bra med blandat video och text.

Kursdeltagare

Grym kurs! Rekommenderar alla mina kollegor att gå dessa Mikrokurser, formatet är perfekt! Fortsätt gärna!

Kursdeltagare

Som ni ser är jag jättenöjd med kurserna. De är lagom långa och innehåller det viktigaste. Jag har en så lite byrå och det är svårt att hinna med själv att uppdatera sig på allt. Då är det här en bra lösning med intensivare kurser och jag har möjlighet att läsa vidare om jag behöver för att hantera mina kunders behov.

Kursdeltagare
 
Boka kurs
25
okt
25 okt

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Du som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för september 2021 eller tredje kvartalet 2021 till Skatteverket om du använder pappersblanketten.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender